همین علی خودمون یعنی اکانت:
man0war_blackhunter
اگه ادامه میداد از همر های گنده میشد.الان هم نمی دونم کیا ریختن سرش دارن هی میرم تو دیفال
من به غارتگرا رای میدم:
satanic army
رضا نقل قول نکن
همین علی خودمون یعنی اکانت:
man0war_blackhunter
اگه ادامه میداد از همر های گنده میشد.الان هم نمی دونم کیا ریختن سرش دارن هی میرم تو دیفال :mrgreen:
من به غارتگرا رای میدم:
satanic army
آرمان فک کنم هنوز تو حمایت باشه.
تازه معلوم نیست که چقدر قویه.
به قول خودش کبیره
عجب
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]آرمان خان کبیر هم بذار ;)[/div][/quote]
تازه معلوم نیست که چقدر قویه.[/div][/quote]
به قول خودش کبیره :lol:
مارو هم جز پاپ بازها حساب کنین 8روزه هر روز میگم امروز آخرشه نمیتونم جلوخودمو بگیرم هی دم به دقیقه ارتقا میدم حالا خوبه مهدی هست اول صبحی بیدار میشه هرچی منابع هست رو با جادو تبدیل میکنه به نیروشوخیدم این بار با برنامه میرم تو این سه روزه کلی سکه دادیم سه روزه از اونور سرور بلند شدیم اومدیم رتبه 47
fяїέηđs
:lol:مارو هم جز پاپ بازها حساب کنین 8روزه هر روز میگم امروز آخرشه نمیتونم جلوخودمو بگیرم هی دم به دقیقه ارتقا میدم حالا خوبه مهدی هست اول صبحی بیدار میشه هرچی منابع هست رو با جادو تبدیل میکنه به نیرو:oشوخیدم این بار با برنامه میرم تو این سه روزه کلی سکه دادیم سه روزه از اونور سرور بلند شدیم اومدیم رتبه 47 :mrgreen:
تازه معلوم نیست که چقدر قویه.
اینایی که گذاشتم توی همه چیز سر هستن
به نظر خودم که گلدن تیم هم پاپ زده هم غارتش خوبه هم نیرو سازه.من خودم بهش رای دادم یا مثلاصبا همین طوره.فقط توی تاپ نیست.
چاه نکن واسم جیگر
شاه رگم واست میدم
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]amirbagheri@[/b][/div][div]آرمان خان کبیر هم بذار ;)[/div][/quote]
تازه معلوم نیست که چقدر قویه.[/div][/quote]
اینایی که گذاشتم توی همه چیز سر هستن
به نظر خودم که گلدن تیم هم پاپ زده هم غارتش خوبه هم نیرو سازه.من خودم بهش رای دادم یا مثلاصبا همین طوره.فقط توی تاپ نیست.
مارو هم جز پاپ بازها حساب کنین 8روزه هر روز میگم امروز آخرشه نمیتونم جلوخودمو بگیرم هی دم به دقیقه ارتقا میدم حالا خوبه مهدی هست اول صبحی بیدار میشه هرچی منابع هست رو با جادو تبدیل میکنه به نیروشوخیدم این بار با برنامه میرم تو این سه روزه کلی سکه دادیم سه روزه از اونور سرور بلند شدیم اومدیم رتبه 47
بیایید دوستان شاهد بر حق و دارای سلامتی روانی کامل داره شهادت میده من دارم جادو میکنم
ولی هنوز هیچی معلوم نیست چون اول سروره.
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]dr_bahman7[/b][/div][div]:lol:مارو هم جز پاپ بازها حساب کنین 8روزه هر روز میگم امروز آخرشه نمیتونم جلوخودمو بگیرم هی دم به دقیقه ارتقا میدم حالا خوبه مهدی هست اول صبحی بیدار میشه هرچی منابع هست رو با جادو تبدیل میکنه به نیرو:oشوخیدم این بار با برنامه میرم تو این سه روزه کلی سکه دادیم سه روزه از اونور سرور بلند شدیم اومدیم رتبه 47 :mrgreen:[/div][/quote]
بیایید دوستان شاهد بر حق و دارای سلامتی روانی کامل داره شهادت میده من دارم جادو میکنم :mrgreen:
ولی هنوز هیچی معلوم نیست چون اول سروره.
[quote][div][b]شوالیه خشمگین اتشی[/b][/div][div]سلام بچه ها میخواستم یه نظر سنجی بزارم راجع به بازیکن برتر توی سرور 24 من 5نفرو گذاشتم بنا بر غارتو پاپو همه چی;)
رایتونو بدین خوشحال شیم.[/div][/quote]
هیچ کدوم همش جمعیت نیست
اکانت من که 10هزار نیرو داره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.