میشه از شما بپرسم کی گنجینه ها باز میشه اخه من داخل نقشه 24ساعته هستم ولی گنجینه ها همش تموم شدو یکی پیش ما نیوفتاد یا هر گنجینه ای هم بزنیم پوچ هست
میشه از شما بپرسم کی گنجینه ها باز میشه اخه من داخل نقشه 24ساعته هستم ولی گنجینه ها همش تموم شدو یکی پیش ما نیوفتاد یا هر گنجینه ای هم بزنیم پوچ هست:?::?:
توزیع گنجینه ها بصورت کاملا رندم و تصادفی است. امیدواریم در روزهای آینده ، گنجینه ای در نزدیکی شهر شما آزاد شود.
خدایی واسه 20000 بازیکن گنجینه کم میاد دیگه.لطفا بیشترش کنین.
[quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]توزیع گنجینه ها بصورت کاملا رندم و تصادفی است. امیدواریم در روزهای آینده ، گنجینه ای در نزدیکی شهر شما آزاد شود.[/div][/quote]
توزیع گنجینه ها بصورت کاملا رندم و تصادفی است. امیدواریم در روزهای آینده ، گنجینه ای در نزدیکی شهر شما آزاد شود.
آرمان مثل قبل میاد ولی پراکنده و ریز ریز.
به نظرم تعداد جایزه ها خوبه ولی اگه بیشترش کنن چه بهتر
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]توزیع گنجینه ها بصورت کاملا رندم و تصادفی است. امیدواریم در روزهای آینده ، گنجینه ای در نزدیکی شهر شما آزاد شود.[/div][/quote]
خدایی واسه 20000 بازیکن گنجینه کم میاد دیگه.لطفا بیشترش کنین.[/div][/quote]
به نظرم تعداد جایزه ها خوبه ولی اگه بیشترش کنن چه بهتر :mrgreen:
به نظرم تعداد جایزه ها خوبه ولی اگه بیشترش کنن چه بهتر
کلا.
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div]توزیع گنجینه ها بصورت کاملا رندم و تصادفی است. امیدواریم در روزهای آینده ، گنجینه ای در نزدیکی شهر شما آزاد شود.[/div][/quote]
خدایی واسه 20000 بازیکن گنجینه کم میاد دیگه.لطفا بیشترش کنین.[/div][/quote]
به نظرم تعداد جایزه ها خوبه ولی اگه بیشترش کنن چه بهتر :mrgreen:[/div][/quote]
کلا.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.