mahdi521
abrahamjasmin
mahdi521
abrahamjasmin
درود
من در مورخ 25 اسفند 1392 600 سکه خریداری کردم.
ولی سکه رایگانی به من تعلق نگرفت.
و وقتیکه از پشتیبانی پرسیدم چرا سکه رایگان به من تعلق نگرفته تیکت من پاک شد و دیگه نمیتونم هیچ تیکتی به پشتیبانب بفرستم چون غیر فعال شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از اکانت مرکزی به پشتیبانی تیکت بزنید.بی دلیل اکانتیو بن نمی کنن حتما یه تخلفی توی تیکتت بوده مثل توهین و... یا شایدم اشتباه شده باشه.
درهرصورت ما کاری نمی تونیم بکنیم.
درود
داداش گفتم که متاسفانه تیکت اکانت مرکزیم غیر فعال شده.و نوشته من هم پاک شده.
و گرنه چرا باید بیام اینجا مطلب بزارم.
متاسفانه ظاهرا هیچ * هم جوابگو نیست دادا
یا حق
یعنی اکانت مرکزیتون بسته شده؟یا قسمت تیکتش؟
قسمت تیکت دادن که بسته نمیشه و اگه اک مرکزیتون بسته شده طبیعتا الان شما نمی تونید با این اکانت بیایید انجمن.
یه بار دیگه تیکت بدید حتما جواب میدم.
درود
داداش خوشبختانه همه چی درست شد.
ببین:
سلام
خرسندیم که مجددا در خدمت شما هستیم.
ضمن عرض شادباش به مناسبت فرارسیدن ایام نوروز ، خدمت شما عرض شود که سکه های هدیه نوروزی در اکانت شما شارژ شد.
به امید پیروزی و موفقیت شما
واحد پشتیبانی عصر پادشاهان
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abrahamjasmin[/b][/div][div][quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]abrahamjasmin[/b][/div][div]درود
من در مورخ 25 اسفند 1392 600 سکه خریداری کردم.
ولی سکه رایگانی به من تعلق نگرفت.
و وقتیکه از پشتیبانی پرسیدم چرا سکه رایگان به من تعلق نگرفته تیکت من پاک شد و دیگه نمیتونم هیچ تیکتی به پشتیبانب بفرستم چون غیر فعال شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/div][/quote]
از اکانت مرکزی به پشتیبانی تیکت بزنید.بی دلیل اکانتیو بن نمی کنن حتما یه تخلفی توی تیکتت بوده مثل توهین و... یا شایدم اشتباه شده باشه.
درهرصورت ما کاری نمی تونیم بکنیم.[/div][/quote]
درود
داداش گفتم که متاسفانه تیکت اکانت مرکزیم غیر فعال شده.و نوشته من هم پاک شده.
و گرنه چرا باید بیام اینجا مطلب بزارم.
متاسفانه ظاهرا هیچ کس هم جوابگو نیست دادا
یا حق[/div][/quote]
یعنی اکانت مرکزیتون بسته شده؟یا قسمت تیکتش؟
قسمت تیکت دادن که بسته نمیشه و اگه اک مرکزیتون بسته شده طبیعتا الان شما نمی تونید با این اکانت بیایید انجمن.
یه بار دیگه تیکت بدید حتما جواب میدم.[/div][/quote]
درود
داداش خوشبختانه همه چی درست شد.
ببین:
سلام
خرسندیم که مجددا در خدمت شما هستیم.
ضمن عرض شادباش به مناسبت فرارسیدن ایام نوروز ، خدمت شما عرض شود که سکه های هدیه نوروزی در اکانت شما شارژ شد.
به امید پیروزی و موفقیت شما
واحد پشتیبانی عصر پادشاهان