سلام ببخشید چرا در سرور 24 نمیتونم تاجر استخدام کنم؟
اخه تو تاجر استخدام می کنی بایا سکه از بین می ره . برو بازار را ارتقا بده تا تاجر بیاد .
هیچکس تنها نیست تنهای اول
[quote][div][b]savalan1998[/b][/div][div]سلام ببخشید چرا در سرور 24 نمیتونم تاجر استخدام کنم؟[/div][/quote]
اخه تو تاجر استخدام می کنی بایا سکه از بین می ره . برو بازار را ارتقا بده تا تاجر بیاد .
مهندس بازارو ببرم بالا جمعیتم میره بالا بره بالا خرید منابعم میاد پاین
عجب......
اکانت سرور 24 رو میفروشم ...
یکی از قویترین اکانتای سرور 24 ..
راستی عیدتان پر از خنده و شادی باشه
[quote][div][b]alihosseinpor[/b][/div][div][quote][div][b]savalan1998[/b][/div][div]سلام ببخشید چرا در سرور 24 نمیتونم تاجر استخدام کنم؟[/div][/quote]
اخه تو تاجر استخدام می کنی بایا سکه از بین می ره . برو بازار را ارتقا بده تا تاجر بیاد . [/div][/quote]
ببین ولی اگه بازار و ارتقا بدی هم مهندسی بازارت می ره بالا هم جمعیت می ره بالا اون وقت مثال بازارو به سطح 2 ارتقا بدی می بینی 2 تا تاجر داری بعد به سطح 3 ارتقا بدی می بینی 3 تا تاجر داری بعدا به سطح 20 هم ارتقا بدی می بینی 20 تا تجرداری ان وقت خرید منابع هات هم میاد پایین گرفتی؟؟
هیچکس تنها نیست تنهای اول
[quote][div][b]savalan1998[/b][/div][div][quote][div][b]alihosseinpor[/b][/div][div][quote][div][b]savalan1998[/b][/div][div]سلام ببخشید چرا در سرور 24 نمیتونم تاجر استخدام کنم؟[/div][/quote]
اخه تو تاجر استخدام می کنی بایا سکه از بین می ره . برو بازار را ارتقا بده تا تاجر بیاد . [/div][/quote]
مهندس بازارو ببرم بالا جمعیتم میره بالا بره بالا خرید منابعم میاد پاین[/div][/quote]
ببین ولی اگه بازار و ارتقا بدی هم مهندسی بازارت می ره بالا هم جمعیت می ره بالا اون وقت مثال بازارو به سطح 2 ارتقا بدی می بینی 2 تا تاجر داری بعد به سطح 3 ارتقا بدی می بینی 3 تا تاجر داری بعدا به سطح 20 هم ارتقا بدی می بینی 20 تا تجرداری ان وقت خرید منابع هات هم میاد پایین گرفتی؟؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.