دوستمون تو سرور ۲۴ خواهرش رو تازه از دست داده برای شادی روحش فتنحه بخونید و یک صلوات بفرستید
روحش شاد و یادش گرامی باد
خدا بیامورزه رفتگانش رو
جالبه من اگه واسه خونوادم اتفاقی بیوفته تا یه هفته فقط میشینم گریه میکنم چه تحملی داشته اومده تو بازی اطلاع داده
طرف بابااش فوت کرده من دیدم نیستش نمیدوستم باباش فوت کرده فارمش کردم دوستش زنگ زده بهش بیا رو اک دارن فارمت می کنن 3باباش نشده اومده پیام داده خیلی نامردی و... از اینجور چرت و پرتا جالب اینجاست طرف 42 سالشه می خواست با من دوست شه ولی من مقاومت نشون دادم
این مطلب در 1392/12/27 01:40:18 نوشته شده است و در 1392/12/27 01:50:08 ویرایش شده است .
[quote][div][b]arashhh2[/b][/div][div][quote][div][b]پادشاه پوریا[/b][/div][div]دوستمون تو سرور ۲۴ خواهرش رو تازه از دست داده برای شادی روحش فتنحه بخونید و یک صلوات بفرستید:cry::cry:
روحش شاد و یادش گرامی باد[/div][/quote]
خدا بیامورزه رفتگانش رو
جالبه من اگه واسه خونوادم اتفاقی بیوفته تا یه هفته فقط میشینم گریه میکنم چه تحملی داشته اومده تو بازی اطلاع داده[/div][/quote]
طرف بابااش فوت کرده من دیدم نیستش نمیدوستم باباش فوت کرده فارمش کردم دوستش زنگ زده بهش بیا رو اک دارن فارمت می کنن 3باباش نشده اومده پیام داده خیلی نامردی و... از اینجور چرت و پرتا جالب اینجاست طرف 42 سالشه می خواست با من دوست شه ولی من مقاومت نشون دادم:|:|
:!:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.