سلام دوستان عزیز.یک پیشنهاد دارم ترو خدا این کار انجام بدید دستم شکست!
اقا لطفا یک کاری بکنید که با یک کلید تو نقشه بدون این که با کیبورد یا ... کار داشته باشیم موس رو به اطراف حرکت بدیم و اینطوری بتونیم بهتر و راحت تر نقشه رو ببینیم
دستم شکست از بس رو کیبورد کلید بالا پایین کردم
یک سوال : اردوگاه خالی هم انداختید تو بازی عایا؟ یارو 2 ساعت میگرده یک اردوگاه پیدا میکنه بعد میزنتش مینویسه (( متاسفانه قهرمان شما نتوانست شی با ارزشی در اردوگاه پیدا کند ))این یعنی چی؟درسته تو سرور های دیگه این کارو انجام میدادید ولی با این قانونه جدیدتون این کار ظلم واقعا!حداقل این اردوگاه های خالی رو حذف کنید
بعد هم چرا بعد از چند دقیقه گشتن تو نقشه یک هو کد امنیتی میاد؟
سرور 21 هر کاری میکنم هیچی نیست اردوگاه اطرافم.اقا رحم کنید
اقا لطفا یک کاری بکنید که با یک کلید تو نقشه بدون این که با کیبورد یا ... کار داشته باشیم موس رو به اطراف حرکت بدیم و اینطوری بتونیم بهتر و راحت تر نقشه رو ببینیم
دستم شکست از بس رو کیبورد کلید بالا پایین کردم
یک سوال : اردوگاه خالی هم انداختید تو بازی عایا؟ یارو 2 ساعت میگرده یک اردوگاه پیدا میکنه بعد میزنتش مینویسه (( متاسفانه قهرمان شما نتوانست شی با ارزشی در اردوگاه پیدا کند ))این یعنی چی؟درسته تو سرور های دیگه این کارو انجام میدادید ولی با این قانونه جدیدتون این کار ظلم واقعا!حداقل این اردوگاه های خالی رو حذف کنید
بعد هم چرا بعد از چند دقیقه گشتن تو نقشه یک هو کد امنیتی میاد؟
سرور 21 هر کاری میکنم هیچی نیست اردوگاه اطرافم.اقا رحم کنید
نظرسنجی
- موافقم با تموم حرفات
- مخالفم با تموم حرفات
این مطلب در 1392/12/25 15:09:14 نوشته شده است و در 1392/12/25 15:29:24 ویرایش شده است .
http://1o2.ir/BEBIN6
آشنای ناشناس
آشنای ناشناس