من در سرور s23 بازی میکنم ، آیا بعد از اتمام دوره سرور ، تمامی زحمت ها و هزینه های من هدر میرود؟
نظرسنجی
- بله
- نه
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
مدت سرور 1392/12/24 14:01:57
من در سرور s23 بازی میکنم ، آیا بعد از اتمام دوره سرور ، تمامی زحمت ها و هزینه های من هدر میرود؟
نظرسنجی
|
|
1392/12/24 14:24:33
داداش یکی از ایرادات این بازی همینه که ما این همه زحمت میکشیم و در اخر همش به باد میره. به نظر من باید مدالها در تمام سرور هایی که بازیکن بازی میکنه باشن و تو پروفایلش نمایش داده بشه و ی فرقی هم با کسی که اصلا زحمت نکشیده باشه مثلا تولید منابع اش زیادتر باشه یا قدرت دفاعیش . در کل حرفم اینه که باید این زحمات دوستان که در سرورهایی که به پایان میرسه به باد نره. ![]() |
|
1392/12/24 14:26:35
![]() Arash_s
good bye anjooman ![]() |
|
1392/12/25 17:07:00
اقا درست هست تمام زحمت ها به باد می رود ولی در اخر که چند نفر برنده علام می شود ! اگر زحمت ها به باد نمی رفت که دیگر هیچ وقت کسی برنده نمی شود که!؟
![]() ان وقت بی هدف بازی می کردیم و مزه ی بازی انلاین می رفت. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ولی در مورد رمز تقلبی باید بگویم بازی را بی مزه کرده است .خیلی. خیلی خیلی زیاد. ![]() هیچکس تنها نیست تنهای اول
|
|
1392/12/27 18:15:31
نه اگر بخوایی فکر کنی زحماتت به باد میره بازی برات زهرمار میشه
![]() چه چیزی بهتر از این که کلیییی تجربه کسب کردی و میتونی از اونا تو سرور های بعدی استفاده کنی؟؟ ![]() ![]() ![]() هیـــــ الکی که نیست
![]() باید غول اخرو رد کنی تا بم برسی ![]() بخوری فر میخوری ![]() اون دکمه تشکر رو بزن ببین سالمه؟ ![]() |
منوی کاربری
|
||