من در سرور s23 بازی میکنم ، آیا بعد از اتمام دوره سرور ، تمامی زحمت ها و هزینه های من هدر میرود؟
نظرسنجی
- بله
- نه
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
مدت سرور 1392/12/24 14:01:57
من در سرور s23 بازی میکنم ، آیا بعد از اتمام دوره سرور ، تمامی زحمت ها و هزینه های من هدر میرود؟
نظرسنجی
|
|
1392/12/24 14:24:33
داداش یکی از ایرادات این بازی همینه که ما این همه زحمت میکشیم و در اخر همش به باد میره. به نظر من باید مدالها در تمام سرور هایی که بازیکن بازی میکنه باشن و تو پروفایلش نمایش داده بشه و ی فرقی هم با کسی که اصلا زحمت نکشیده باشه مثلا تولید منابع اش زیادتر باشه یا قدرت دفاعیش . در کل حرفم اینه که باید این زحمات دوستان که در سرورهایی که به پایان میرسه به باد نره. |
|
1392/12/24 14:26:35
Arash_s
good bye anjooman |
|
1392/12/25 17:07:00
اقا درست هست تمام زحمت ها به باد می رود ولی در اخر که چند نفر برنده علام می شود ! اگر زحمت ها به باد نمی رفت که دیگر هیچ وقت کسی برنده نمی شود که!؟
ان وقت بی هدف بازی می کردیم و مزه ی بازی انلاین می رفت.| اما من می گویم باید ماه به ماه برندگان علام شوند پشت سر هم و تو یک سرور! نه هر وقت برنده ها علام می شوند بازی یک بازی دیگر شود و در سرور دیگر باید برویم . فوقش باید همان زحمت هایی که کشیدیم بماند فقط امکانات های جدید بیاید. ولی در مورد رمز تقلبی باید بگویم بازی را بی مزه کرده است .خیلی. خیلی خیلی زیاد. هیچکس تنها نیست تنهای اول
|
|
1392/12/27 18:15:31
نه اگر بخوایی فکر کنی زحماتت به باد میره بازی برات زهرمار میشه
چه چیزی بهتر از این که کلیییی تجربه کسب کردی و میتونی از اونا تو سرور های بعدی استفاده کنی؟؟ هیـــــ الکی که نیست
باید غول اخرو رد کنی تا بم برسی بخوری فر میخوری اون دکمه تشکر رو بزن ببین سالمه؟ |
منوی کاربری
|
||