دوستان بشتابید اتحاد انجمنی بر پا شد
نام اتحاد برای انجمنی ها:LORDS FORUM رفتیم صفحه ی رنخست رتبه ی21 تا امشب جزو 10 نفر برتریم
پرچم اتحاد http://upload7.ir/imgs/2014-03/14740647216626017395.jpg
این مطلب در 1392/12/22 17:41:03 نوشته شده است و در 1392/12/25 14:31:28 ویرایش شده است .
Ƙєηѕнι
دوستان بشتابید اتحاد انجمنی بر پا شد
نام اتحاد برای انجمنی ها:LORDS FORUM
[b] رفتیم صفحه ی رنخست رتبه ی21 تا امشب جزو 10 نفر برتریم :twisted:[/b]
پرچم اتحاد http://upload7.ir/imgs/2014-03/14740647216626017395.jpg
سلام دوستان اول از همه آرزوی موفقیت واسه دوست عزیزمون آرمان خان دارم
عزیزان لطفا بیان کنید که واسه سرور 24 چه برنامه ای واسه ساخت اتحاد دارید؟
بهترین ها
غرب وحشی
داراگون
پرو پلیر
لطفا دوستان به نظر من یک اتحاد واحد داشته باشید (ما انجمنی ها رو میگم) تا قدرت انجمن رو به نمایش بزاریم
اگر داداش حسین گل و محمد گروبز جان و داداش آلکابو نظر بدن این تاپیک رنگ جدی تری رو خواهد گرفت
با تشکر
من سرور 24 نمیخوام بازی کنم.
وگرنه شاید میومدم
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]سلام دوستان اول از همه آرزوی موفقیت واسه دوست عزیزمون آرمان خان دارم
عزیزان لطفا بیان کنید که واسه سرور 24 چه برنامه ای واسه ساخت اتحاد دارید؟
بهترین ها
غرب وحشی
داراگون
پرو پلیر
لطفا دوستان به نظر من یک اتحاد واحد داشته باشید (ما انجمنی ها رو میگم) تا قدرت انجمن رو به نمایش بزاریم
اگر داداش حسین گل و محمد گروبز جان و داداش آلکابو نظر بدن این تاپیک رنگ جدی تری رو خواهد گرفت
با تشکر
[/div][/quote]
من سرور 24 نمیخوام بازی کنم.
وگرنه شاید میومدم
داداش قبلا هم خودم اتحاد زدم هم بقیه بچه ها که بعضی ها بی جنبه گری کردن و کاری کردن گنده های اتحاد برن و دعوا پیش بیاد.
بیخیال شی بهتره چون هیچ جا نمیشه بیجنبه هارو حذف کرد !
رضا نقل قول نکن
داداش قبلا هم خودم اتحاد زدم هم بقیه بچه ها که بعضی ها بی جنبه گری کردن و کاری کردن گنده های اتحاد برن و دعوا پیش بیاد.
Ƙєηѕнι
بیشتر توضیح بده.[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]داداش قبلا هم خودم اتحاد زدم هم بقیه بچه ها که بعضی ها بی جنبه گری کردن و کاری کردن گنده های اتحاد برن و دعوا پیش بیاد.
بیخیال شی بهتره چون هیچ جا نمیشه بیجنبه هارو حذف کرد ! [/div][/quote]
محمد گریز الکاپو حسین رو میشه اسم اکانتاشونو تو جاهای که شاخ بودن بگی/؟
الان مسخره کردی؟!
یه پی ام خصوصی بده تا خودم برات شرح بدم.
ادامه تاپیک>>>
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]ali_lover2[/b][/div][div]محمد گریز الکاپو حسین رو میشه اسم اکانتاشونو تو جاهای که شاخ بودن بگی/؟:lol:[/div][/quote]
الان مسخره کردی؟!
یه پی ام خصوصی بده تا خودم برات شرح بدم.
ادامه تاپیک>>>
من میگم همدل بودن خیلی مهمه مخصوصا برا عید نوروز دوستان عزیز لطفا اختلافاتو کنار بزارید مخصوصا با رسیدن سال جدید
و یک اتحاد جاودان بزنیم تو عصر پادشاهان
Ƙєηѕнι
من میگم همدل بودن خیلی مهمه مخصوصا برا عید نوروز دوستان عزیز لطفا اختلافاتو کنار بزارید مخصوصا با رسیدن سال جدید
و یک اتحاد جاودان بزنیم تو عصر پادشاهان:D
چی شد؟ :shock:
جریان چیه؟
بیا خصوصی[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]از لیستت حسین رو هم حذف کن
تحت تعقیبه ، شایدم گرفتنش تا الان :mrgreen:[/div][/quote]
امضاش : برای ندادن 250 هزارتومن 15 روز منو چرخوندن اخرم گفتن نمیدن فرار کن پلیس فتا دنبالته
اره ممنوع خروجم به خاطر 250 تومن
------
میگم جدی جدی نگرفته باشنش ؟ چند وقتیه آنلاین نمیشه
اتحاد فقط شمال ایران زمین..همینو بس
هرجا باشم شمالو تاسیس میکنم
درضمن نمیدونم آقا سعید منظور شما از اتحاد چیه و چه درکی از اتحاد داشته باشید ولی از نظر من بچه های یک اتحاد مثل یک خانواده میمونن.اینطور نیست که امشب باهم دوست بشن فردا برن اتحاد تاسیس کنن...(البته اگه بخوای اتحاد برای کتیبه داشته باشی)
این مرکزی انتقال داده شد
[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div][quote][div][b]سعید 2013[/b][/div][div]چی شد؟ :shock:
جریان چیه؟
بیا خصوصی[quote][div][b]bi masraf[/b][/div][div]از لیستت حسین رو هم حذف کن
تحت تعقیبه ، شایدم گرفتنش تا الان :mrgreen:[/div][/quote]
[/div][/quote]
امضاش : برای ندادن 250 هزارتومن 15 روز منو چرخوندن اخرم گفتن نمیدن فرار کن پلیس فتا دنبالته
اره ممنوع خروجم به خاطر 250 تومن
:mrgreen::mrgreen:
------
میگم جدی جدی نگرفته باشنش ؟ :| چند وقتیه آنلاین نمیشه [/div][/quote]
اتحاد فقط شمال ایران زمین..همینو بس
هرجا باشم شمالو تاسیس میکنم
درضمن نمیدونم آقا سعید منظور شما از اتحاد چیه و چه درکی از اتحاد داشته باشید ولی از نظر من بچه های یک اتحاد مثل یک خانواده میمونن.اینطور نیست که امشب باهم دوست بشن فردا برن اتحاد تاسیس کنن...(البته اگه بخوای اتحاد برای کتیبه داشته باشی)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.