salam man ghasre ye shahre doshmano zadam chejori mitonam shahresho tasahob konam
ای بابا از سرور چهار داریم بازی میکنیم اونوقت ببین چقد واسمون سابقه زده...
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
rahnemaeei 1392/12/22 07:44:37
salam man ghasre ye shahre doshmano zadam chejori mitonam shahresho tasahob konam
|
|
1392/12/22 07:51:59
داداس از سرور یک تا الان هیچوقت نشد کسی بتونه شهری رو تسخیر یا همون تصاحب کنه فقط میتونی غارتش کنی همین
ای بابا از سرور چهار داریم بازی میکنیم اونوقت ببین چقد واسمون سابقه زده...
|
|
1392/12/22 07:52:42
سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز و پیشاپیش فرارسیدن سال 1393 رو بهتون تبریک و تهنیت عرض میکنم و آرزو دارم در سال جدید زندگی هر چه بهتری نسب به سال قبل داشته باشید.
خب عزیز توی راهنما ذکر شده که میشه شهر بازیکنارو به یه روشی تسخیر کرد ولی این قابلیت فعلا دربازی وجود ندارد.یعنی شما نمی تونید فعلا شهر بازیکنیو تصرف کنید. باید صبر کنیم که این قابلیت فعال بشه که فکر نمی کنم حالا حالا ها این کار رو تیم مدیریت بازی انجام بده. دلیلش هم پرسیدیم که گفتن مولتی باز ها خیلی راحت قوی میشن اگه این قابلیت بیاد و هنوز جنبه ی این قابلیت رو ندارن . فلش بک : مولتی چیست ؟ به بازیکنی که در یک سرور تعداد اکانت های فعال ایشون از 2 به بالا تر بره و از آنها برای پیشرفت خود یا سایرین استفاده کنه مولتی اکانت میگویند و در صورت مشاهده با برخورد جدی تیم پشتیبانی روبرو خواهد شد . تذکر یا راهنمایی در مورد انجمن: برای موضوع خود عنوان مناسب انتخاب کنید. نوشته های شما در انجمن کاملا باید فارسی باشن و نوشتن پست های انگلیسی یا فینگلیش خلاف قوانینه. اگه سوالی درمورد انجمن داشتید از طریق پیام خصوصی به خودم بگو با تشکر.
این مطلب در 1392/12/22 07:52:42 نوشته شده است و در 1392/12/22 07:56:50 ویرایش شده است .
رضا نقل قول نکن
|
|
1392/12/22 11:32:33
یعنی این لایکی که بهت زدم تو فک کن 20 تا لایکه.... مرسی داداش... اگه همه مثل تو حوصله داشتن انجمن گلستان بود ! ...MaRYAM...
|
منوی کاربری
|
||