اخیرا توی سرور 21 شائعه بین بازیکنا پخش شده که بازیکن omidwizard داره از باگ نیرو استفاده میکنه. البته نه خمدش توی مولتیاش. بارها با خود من تماس گرفته و اعلام فروش باگ کرده. و همچنین شایعه شده که برخی عناصر پشتیبانی متاسفانه هوای ایشون رو دارن. و البته هر تیکتی بازیکنا میدن بهشون زنگ میزنن و میگه که تو تیکت منو دادای که معلوم نیست از کجا میفهمه من این حرفا رو باور نداشتم تا اینکه تیکت زیر رو من دادم و جواب جالب پشتیبانی رو دیدم که علل به من گفته به تو ربطی نداره و فضول نباش. من یه جاسوسی از اکنت omidwizard فرستادم براشون و پشتیبانی میگه چون تو خودت جاسوسی نکردی ما پیگیری نمیکنیم. اینجا توی انجمن تیکت گذاشتم شاید یه ذره بیشتر خجالت بکشن بعضی ها.
موضوع : مولتی اکانت1392/12/21 08:20:23
سرور: s21.kingsera.ir
پاسخ و قفل سلام
سلام. خسته نباشید. اگه ممکنه کد لشکرکشی 38415305da41a رو بررسی کنید. بازی کن omidwizard 5 دقیقه قبل از جاسوسی مدافعی نداشت اما فقط بفاصله 5 دقیقه همچین محافظی برای شهرهش جور شد. خواهشمندم اکنت خودش و اکنتی که بهش محافظ داده رو از این لحاظ بررسی کنید. ممنون از تلاشتون
1392/12/21 12:24:28 * : صالحی
سلام
این کد لشگرکشی بررسی شد و اصلا این کد مربوط به اکانت شما نمی باشد !
لطفا مواردی که مربوط به اکانت شما نیست پیگیری نفرمایید .
بابت همکاری از شما کمال تشکر را داریم .
بازی عصر پادشاهان لحظات خوبی را برای شما آرزومند است.
ارادتمند
تیم پشتیبانی عصر پادشاهان
موضوع : مولتی اکانت1392/12/21 08:20:23
سرور: s21.kingsera.ir
پاسخ و قفل سلام
سلام. خسته نباشید. اگه ممکنه کد لشکرکشی 38415305da41a رو بررسی کنید. بازی کن omidwizard 5 دقیقه قبل از جاسوسی مدافعی نداشت اما فقط بفاصله 5 دقیقه همچین محافظی برای شهرهش جور شد. خواهشمندم اکنت خودش و اکنتی که بهش محافظ داده رو از این لحاظ بررسی کنید. ممنون از تلاشتون
1392/12/21 12:24:28 * : صالحی
سلام
این کد لشگرکشی بررسی شد و اصلا این کد مربوط به اکانت شما نمی باشد !
لطفا مواردی که مربوط به اکانت شما نیست پیگیری نفرمایید .
بابت همکاری از شما کمال تشکر را داریم .
بازی عصر پادشاهان لحظات خوبی را برای شما آرزومند است.
ارادتمند
تیم پشتیبانی عصر پادشاهان