آخه اینم شد زندگی!؟؟؟خسته شدم به قرآن.هرکاری میکنم تهش به بن بست می رسم.دیوونه شدم.به خدا قسم شب و روز ندارم.کلی زحمت میکشم,خودمو کوچیک میکنم,خودمو بی آبرو میکنم,زندگی و دین و ایمون و همه چیمو فدا میکنم بعد یهو یه ...... دیگه میاد وسط ماجرا و سر من بدبخت بی کلاه میمونه ودوباره روزازنو روزی ازنو ای خدا هر وقت خواستم محبت کنم غیر از فحش نصیبم نشده,هرموقع خواستم فراموش کنم دل بی صاحب شدم تاب نیاورد.هیشکی منو تو این دنیا آدم حساب نمیکنهبه هر * اعتماد کردم خنجرشو فرو کرد تو کمرم,با هرکس دردودل کردم تهمت دیوونگی بهم زد....
امروز به دلایلی مجبور بود چند دقیقه ای پیشم باشه, تو این مدت حتی یه لحظه نگام نکرد,خودمو تیکه تیکه کردم ولی اهمیت نداد.
به خدا دارم آتیش میگیرمیعنی من اینقدر بی ارزشم
این مطلب در 1392/12/19 15:35:59 نوشته شده است و در 1392/12/19 15:36:58 ویرایش شده است .
درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد
که با جرم با او بودن
همه تنهایت گذاشتند!
آخه اینم شد زندگی!؟؟؟خسته شدم به قرآن.هرکاری میکنم تهش به بن بست می رسم.دیوونه شدم.به خدا قسم شب و روز ندارم.کلی زحمت میکشم,خودمو کوچیک میکنم,خودمو بی آبرو میکنم,زندگی و دین و ایمون و همه چیمو فدا میکنم بعد یهو یه ...... دیگه میاد وسط ماجرا و سر من بدبخت بی کلاه میمونه ودوباره روزازنو روزی ازنو:oops: ای خدا:evil::evil: هر وقت خواستم محبت کنم غیر از فحش نصیبم نشده,هرموقع خواستم فراموش کنم دل بی صاحب شدم تاب نیاورد.هیشکی منو تو این دنیا آدم حساب نمیکنه:(به هر کس اعتماد کردم خنجرشو فرو کرد تو کمرم,با هرکس دردودل کردم تهمت دیوونگی بهم زد....[list]
امروز به دلایلی مجبور بود چند دقیقه ای پیشم باشه, تو این مدت حتی یه لحظه نگام نکرد,خودمو تیکه تیکه کردم ولی اهمیت نداد.[list]
به خدا دارم آتیش میگیرم:|:oops::oops:یعنی من اینقدر بی ارزشم:cry::cry:
[/list]
[/list]
آخه اینم شد زندگی!؟؟؟خسته شدم به قرآن.هرکاری میکنم تهش به بن بست می رسم.دیوونه شدم.به خدا قسم شب و روز ندارم.کلی زحمت میکشم,خودمو کوچیک میکنم,خودمو بی آبرو میکنم,زندگی و دین و ایمون و همه چیمو فدا میکنم بعد یهو یه ...... دیگه میاد وسط ماجرا و سر من بدبخت بی کلاه میمونه ودوباره روزازنو روزی ازنو ای خدا هر وقت خواستم محبت کنم غیر از فحش نصیبم نشده,هرموقع خواستم فراموش کنم دل بی صاحب شدم تاب نیاورد.هیشکی منو تو این دنیا آدم حساب نمیکنهبه هر * اعتماد کردم خنجرشو فرو کرد تو کمرم,با هرکس دردودل کردم تهمت دیوونگی بهم زد....
امروز به دلایلی مجبور بود چند دقیقه ای پیشم باشه, تو این مدت حتی یه لحظه نگام نکرد,خودمو تیکه تیکه کردم ولی اهمیت نداد.
به خدا دارم آتیش میگیرمیعنی من اینقدر بی ارزشم
خدایا به هرکس که دوست داری بیاموز که عشق مهم تر از زندگیست
و خدایا... به کسانی که بیشتر دوست داری بیاموز دوست داشتن برتر از عشق است
بی خیال داداشی .
هنوز 14 سالته بزرگ میشی یادت میره یه نفر دیگه جاشو میگره
این مطلب در 1392/12/19 15:38:39 نوشته شده است و در 1392/12/19 15:39:07 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div]آخه اینم شد زندگی!؟؟؟خسته شدم به قرآن.هرکاری میکنم تهش به بن بست می رسم.دیوونه شدم.به خدا قسم شب و روز ندارم.کلی زحمت میکشم,خودمو کوچیک میکنم,خودمو بی آبرو میکنم,زندگی و دین و ایمون و همه چیمو فدا میکنم بعد یهو یه ...... دیگه میاد وسط ماجرا و سر من بدبخت بی کلاه میمونه ودوباره روزازنو روزی ازنو:oops: ای خدا:evil::evil: هر وقت خواستم محبت کنم غیر از فحش نصیبم نشده,هرموقع خواستم فراموش کنم دل بی صاحب شدم تاب نیاورد.هیشکی منو تو این دنیا آدم حساب نمیکنه:(به هر کس اعتماد کردم خنجرشو فرو کرد تو کمرم,با هرکس دردودل کردم تهمت دیوونگی بهم زد....[list]
امروز به دلایلی مجبور بود چند دقیقه ای پیشم باشه, تو این مدت حتی یه لحظه نگام نکرد,خودمو تیکه تیکه کردم ولی اهمیت نداد.[list]
به خدا دارم آتیش میگیرم:|:oops::oops:یعنی من اینقدر بی ارزشم:cry::cry:
[/list]
[/list][/div][/quote]
خدایا به هرکس که دوست داری بیاموز که عشق مهم تر از زندگیست
و خدایا... به کسانی که بیشتر دوست داری بیاموز دوست داشتن برتر از عشق است
بی خیال داداشی .
هنوز 14 سالته بزرگ میشی یادت میره یه نفر دیگه جاشو میگره
داداش سنت کمه بهتره الان بری سراغ درست یا یاد گرفتن مهارت های بهتر چه توی نت چه بیرون .
تفریح سالم هم بکن.
اصلا امکان نداره هیج کی به آدم اهمیت نده .
اون عشقتم ولش کن بدردت نمیخوره.
رضا نقل قول نکن
داداش سنت کمه بهتره الان بری سراغ درست یا یاد گرفتن مهارت های بهتر چه توی نت چه بیرون .
تفریح سالم هم بکن.
اصلا امکان نداره هیج کی به آدم اهمیت نده .
اون عشقتم ولش کن بدردت نمیخوره.
[quote][div][b]empire[/b][/div][div]بیا خوبی کن یادت نیست تابتسون اوردمت رو اکم؟[/div][/quote]
الان با منی؟نه من یادم نیست.
ادامه تاپیک بحثی داری خصوصی>>>
بزرگ هم که بشی بازم همین آش و همین کاسه است/
آدم بدشانس همیشه بد شانس
آدم بدبخت همیشه بدبخت
آدم تنها هم همیشه تنهاست
نمیدونم چند سالتونه وعشقتو چقدر دوست داری ولی یک چیزی بهت میگم که واقعیت اونهم اینکه کسی اگه واقعا آدم رو دوست داشته باشه همیشه وهمه جا وهمه جوره ودر تمام شرایط آدم رو دوست داره نمونش خودت با اینکه اینقدر بهت بی محلی میکنه ولی بازم تو دوستش داری اما اون مثل تو نیست ومثل تو فکر نمیکنه
واقعیت اینه که اون یا * دیگه ایی رو دوست داری وتو رو داره بازی میده وسر میدونه یا هنوز قبولت نداره و باورت نکرده
این شعر همیشه یادت باشه حداقل وصف حال خودمه
زندگی قصه تلخی است که از آغازش/بسکه آزرده شدم چشم به پایان دارم
تابستان زمان خوبی برای انتخاب سرور قهرمانان هست/ بعضی از کاربران هم تازه با این بازی آشنا شدن وتابستن هم بیشتر وقت هست
بزرگ هم که بشی بازم همین آش و همین کاسه است/
آدم بدشانس همیشه بد شانس
آدم بدبخت همیشه بدبخت
آدم تنها هم همیشه تنهاست
نمیدونم چند سالتونه وعشقتو چقدر دوست داری ولی یک چیزی بهت میگم که واقعیت اونهم اینکه کسی اگه واقعا آدم رو دوست داشته باشه همیشه وهمه جا وهمه جوره ودر تمام شرایط آدم رو دوست داره نمونش خودت با اینکه اینقدر بهت بی محلی میکنه ولی بازم تو دوستش داری اما اون مثل تو نیست ومثل تو فکر نمیکنه
واقعیت اینه که اون یا کس دیگه ایی رو دوست داری وتو رو داره بازی میده وسر میدونه یا هنوز قبولت نداره و باورت نکرده
این شعر همیشه یادت باشه حداقل وصف حال خودمه
زندگی قصه تلخی است که از آغازش/بسکه آزرده شدم چشم به پایان دارم
ب خدا ارزششو نداره..
انقد خودتو ناراحت نکن..
فقط بخواه فراموشش کن...سخته ولی شدنیه..
مطمئن باش اگه الان اینطوریه,تا اخرشم همینه..
اخرش از این همه تمنا کردن پشیمون میشى..
ببین کی بهت گفتم..
دوسم نداشت,تمنا کردم..یه ضربه ای خوردم ک خیلى سخت بود..
البته شاید اگه ضربه نمیخوردم,بیخیالش نمیشدم..
ولی بازم تو حواست باشه..
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
ب خدا ارزششو نداره..
انقد خودتو ناراحت نکن..
فقط بخواه فراموشش کن...سخته ولی شدنیه..
مطمئن باش اگه الان اینطوریه,تا اخرشم همینه..
اخرش از این همه تمنا کردن پشیمون میشى..
ببین کی بهت گفتم..
دوسم نداشت,تمنا کردم..یه ضربه ای خوردم ک خیلى سخت بود..
البته شاید اگه ضربه نمیخوردم,بیخیالش نمیشدم..
ولی بازم تو حواست باشه..
کلا زندگی بی نحــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــایت سخته و بی رحم
تازه این اولشه داداشی
منم یه عشق داشتم حتی نفهمی من دوستش دارم
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
کلا زندگی بی نحــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــایت سخته و بی رحم :twisted:
تازه این اولشه داداشی :|
منم یه عشق داشتم حتی نفهمی من دوستش دارم:?
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.