بیخیال بابا دیگه بازی نمیکنم گندش دراومده
ی نفر با 10تا اکانت میاد بهش گیر نمیدن چرا پارتی داره؟یا رابطه داره؟
من که با ی اکانت اومدم تازه به300رسیدم من رو حذف کردن
اونم از پشتی بانی ک 3روز طول میکشه جواب بده انگار خوابن
بیخیال بابا سرور19 حدود900نفر به خاطر همین کار حذف اکانت کردن اخرشم به همه باگ زدن
گندش در اومده
بیخیال بابا سرور19 حدود900نفر به خاطر همین کار حذف اکانت کردن اخرشم به همه باگ زدن
گندش در اومده
ای بابا... ابجی جونم من نمیدونم شما داری چکار میکنی... درسته بازی مشکل داره اما نه دیگه تا این حد....! با یکی که بازی بلده حرف بزن تا روش کار بیاد دستت
...MaRYAM...
ای بابا... ابجی جونم من نمیدونم شما داری چکار میکنی... درسته بازی مشکل داره اما نه دیگه تا این حد....! با یکی که بازی بلده حرف بزن تا روش کار بیاد دستت ;);):)
گندش در اومده
در صورت مشاهده تخلف در بازی میتونید به واحد پشتیبانی تیکت بزنید.
تیکتها هم طبق اولویت زمانی که رسیدن بررسی و در کوتاهترین زمان ممکن جوابشون ارسال میشه.
بعضی از موارد نیاز به بررسی بیشتر داره ، از جمله همین موارد مولتی و نمیشه صرفا به خاطر یک گزارش کسی رو مسدود کرد. پس نیاز داره شما هم صبور باشید.
اعضا و مدیران انجمن دسترسی برای بررسی مواردی از این دست رو ندارند، لذا مطرح کردنش در این مکان کمک خاصی به شما نمیکنه.
موفق باشید
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]benbel*khoshglh*19[/b][/div][div]بیخیال بابا دیگه بازی نمیکنم گندش دراومده
گندش در اومده[/div][/quote]
در صورت مشاهده تخلف در بازی میتونید به واحد پشتیبانی تیکت بزنید.
تیکتها هم طبق اولویت زمانی که رسیدن بررسی و در کوتاهترین زمان ممکن جوابشون ارسال میشه.
بعضی از موارد نیاز به بررسی بیشتر داره ، از جمله همین موارد مولتی و نمیشه صرفا به خاطر یک گزارش کسی رو مسدود کرد. پس نیاز داره شما هم صبور باشید.
اعضا و مدیران انجمن دسترسی برای بررسی مواردی از این دست رو ندارند، لذا مطرح کردنش در این مکان کمک خاصی به شما نمیکنه.
موفق باشید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.