سلام دوستان من دیگه بازی نمیکنم از این به بعد انجمن هم دیگه نمیام شاید کم بیام
نه به خاطر آرش یا به خاطر وضع انجمن
نه به خاطر مشکل شخصی با با تیم توسعه سامان و مدیران این بخش که نمیدونم منو چی فرض کردن اره گوشام درازه و مخملیه فقط تا این حد که هر سری پرسیدم با چه کسی صحبت میکنم به جز یه مورد که آقای یزدی خودشون رو معرفی کردن بقیه پیچوندن
بگذریم تایپیکم که حذف شه عین خیالم نیست
زورشون میاد اکانت 9 جمعیتی به قیمت 250 هزارتومن فروختم
بیخیال عید پیشاپیش مبارک من دیگه نمیرسم بیام فردا هم پرواز دارم دوستون دارم هرکی رو رنجوندم یا اذیت کردم عذر میخوام بیشتریا شماره منو دارن ولی بازم میزارم جونه مادرتون نصفه شب زنگ نزنیدا ضایع میشید چون بیدارم
ببخشید طولانی شد امیدوارم راهکار هایی که گفتم پیشنهاد هایی که دادم به دردتون بخوره
اینم شماره من 09388689190 شماره رو یه دونه کم زده بودم
نمیخوام کسی تو تایپیک نظر بزاره چون اسپم میشه
هر نظری دارید بهم نامه بدید
مدیران گل انجمن خیلی دوستون دارم
جناب ایزدی ببخشید که اذیتت کردم برای 200 نامه که بینمون بوده میگما
کاشکی یه عکس باهم مینداختیم میزاشتم اواتارم ولی چه کنم که حواسه من پرت بودو و شما سرتون شلوغ
و در آخر اگه ازم راضی بودید که فقط لایک کنید اگه نبودید تو رو خدا پیام بدید نمیخوام کسی ازم ناراحت باشه
فعلا
hiiiiis jangjo khabide
نه به خاطر آرش یا به خاطر وضع انجمن
نه به خاطر مشکل شخصی با با تیم توسعه سامان و مدیران این بخش که نمیدونم منو چی فرض کردن اره گوشام درازه و مخملیه فقط تا این حد که هر سری پرسیدم با چه کسی صحبت میکنم به جز یه مورد که آقای یزدی خودشون رو معرفی کردن بقیه پیچوندن
بگذریم تایپیکم که حذف شه عین خیالم نیست
زورشون میاد اکانت 9 جمعیتی به قیمت 250 هزارتومن فروختم
بیخیال عید پیشاپیش مبارک من دیگه نمیرسم بیام فردا هم پرواز دارم دوستون دارم هرکی رو رنجوندم یا اذیت کردم عذر میخوام بیشتریا شماره منو دارن ولی بازم میزارم جونه مادرتون نصفه شب زنگ نزنیدا ضایع میشید چون بیدارم
ببخشید طولانی شد امیدوارم راهکار هایی که گفتم پیشنهاد هایی که دادم به دردتون بخوره
اینم شماره من 09388689190 شماره رو یه دونه کم زده بودم
نمیخوام کسی تو تایپیک نظر بزاره چون اسپم میشه
هر نظری دارید بهم نامه بدید
مدیران گل انجمن خیلی دوستون دارم
جناب ایزدی ببخشید که اذیتت کردم برای 200 نامه که بینمون بوده میگما
کاشکی یه عکس باهم مینداختیم میزاشتم اواتارم ولی چه کنم که حواسه من پرت بودو و شما سرتون شلوغ
و در آخر اگه ازم راضی بودید که فقط لایک کنید اگه نبودید تو رو خدا پیام بدید نمیخوام کسی ازم ناراحت باشه
فعلا
این مطلب در 1392/12/17 08:31:55 نوشته شده است و در 1393/01/04 15:52:03 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide