بنظرتون اگه یک سرور بین المللی عصر پادشاهان ایجاد شه و بزرگان ایران با سایر کشور ها به رقابت بپردازن
موافق هستید یا خیر؟
لطفا نظراتتون رو بگید.
گلادیاتور تنها
[quote][div][b]رسول[/b][/div][div]بنظرتون اگه یک سرور بین المللی عصر پادشاهان ایجاد شه و بزرگان ایران با سایر کشور ها به رقابت بپردازن
موافق هستید یا خیر؟
لطفا نظراتتون رو بگید.[/div][/quote]
وقتی یه مسابقه بین چند کشور صورت بگیره خیلی جالب میشه مثلا بین چند کشور اروپایی و آسیایی
اره اما بدون شک نتیجه معلومه
اینا همون صبح روز اول پاشن ببین بازکنایه ما شهر دوم رو هم زدن دیگه بی خیال میشن
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]رسول[/b][/div][div]وقتی یه مسابقه بین چند کشور صورت بگیره خیلی جالب میشه مثلا بین چند کشور اروپایی و آسیایی[/div][/quote]
اره اما بدون شک نتیجه معلومه
اینا همون صبح روز اول پاشن ببین بازکنایه ما شهر دوم رو هم زدن دیگه بی خیال میشن:D
بعد اومدم سرورو 7
صبح بلند شدم دیدم نفر اول به اندازه 2 هفته من پیشرفت کرده بد جور بادم خالی شد
حالا اونم سرورو 7 حالا دیگه وا ویلا
من خودم سرور اول سرورو پردیس گیم بازی کردم
بعد اومدم سرورو 7
صبح بلند شدم دیدم نفر اول به اندازه 2 هفته من پیشرفت کرده بد جور بادم خالی شد:lol:
حالا اونم سرورو 7 حالا دیگه وا ویلا:D
اتفاقا چندی پیش من توی یک بازی که از شبکه MBC عربی معرفی میکرد به اسم فورسل دقیقا مثل عصر پادشاهان اما خیلی پیشرفته تر
به یکی از بازیکنان برخورد کردم که ایرانی بود اما توی امارات زندگی میکرد
میگفتش بازیکن دارن که باورت نمیشه نزدیک به 2000هزار دلار برای بازی خرج کرده
و بیشترشون بصورت تیمی و حرفه ای بازی میکنن
گلادیاتور تنها
اتفاقا چندی پیش من توی یک بازی که از شبکه MBC عربی معرفی میکرد به اسم فورسل دقیقا مثل عصر پادشاهان اما خیلی پیشرفته تر
عصر پادشاهان هم ا این ادما کم نداره من شنیدم چند نفر بالایه 4 میل سکه زدن
البته تو هر سرورو معمولا 10 نفر اول بالایه 1 میل خرج کردن
این مطلب در 1392/12/12 15:04:28 نوشته شده است و در 1392/12/12 15:05:10 ویرایش شده است .
[quote][div][b]رسول[/b][/div][div]اتفاقا چندی پیش من توی یک بازی که از شبکه MBC عربی معرفی میکرد به اسم فورسل دقیقا مثل عصر پادشاهان اما خیلی پیشرفته تر
و بیشترشون بصورت تیمی و حرفه ای بازی میکنن[/div][/quote]
عصر پادشاهان هم ا این ادما کم نداره من شنیدم چند نفر بالایه 4 میل سکه زدن
البته تو هر سرورو معمولا 10 نفر اول بالایه 1 میل خرج کردن
سرور 7 بنده توی اتحاد آزادی بودم و با سیروس خاطرات زیادی دارم.که البته با اون اتفاقات خیلی خاطره ی خوبی نبودن
سریروس قسم می خورد 7 میلیون خرج کرده که بعد هم توی سرور10 توی پروفایلش نوشت و گفت تمامش فدای سر دخترم
در کل می خوام بگم که همینطور که دوستمون گفت توی ایران هم همچین کسایی پیدا میشن.و هنر نزد ایرانیان است و بس.....
god is good
سرور 7 بنده توی اتحاد [b]آزادی[/b] بودم و با سیروس خاطرات زیادی دارم.که البته با اون اتفاقات خیلی خاطره ی خوبی نبودن:|
سریروس قسم می خورد [b]7 میلیون[/b] :shock: خرج کرده که بعد هم توی سرور10 توی پروفایلش نوشت و گفت تمامش فدای سر دخترم:ugeek:
در کل می خوام بگم که همینطور که دوستمون گفت توی ایران هم همچین کسایی پیدا میشن.[b][i]و هنر نزد ایرانیان است و بس.....[/i][/b]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.