شما اول باید از عنوان مناسب استفاده میکردی.باید به پشتیبانی بگی.که فکر نمیکنم تا رسیدن وقتی که نوشته شده باز کنن.
ارش 4614 هستم محمد این واسه دوستمه وارد شدم چیکار کنم منو برگردونن
من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود:
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]شما اول باید از عنوان مناسب استفاده میکردی.باید به پشتیبانی بگی.که فکر نمیکنم تا رسیدن وقتی که نوشته شده باز کنن.[/div][/quote]
شما اول باید از عنوان مناسب استفاده میکردی.باید به پشتیبانی بگی.که فکر نمیکنم تا رسیدن وقتی که نوشته شده باز کنن.
اهان الان فهمیدم شما منحرف ال پست هستی.
اکانت انجمنتو بستن؟اگه اکنت انجمنو میگی به مدیر انجمن باید پیام بدی.
اما اگه اکانت بازی رو میگی به پشتیبانی بگو.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]شما اول باید از عنوان مناسب استفاده میکردی.باید به پشتیبانی بگی.که فکر نمیکنم تا رسیدن وقتی که نوشته شده باز کنن.[/div][/quote]
ارش 4614 هستم محمد این واسه دوستمه وارد شدم چیکار کنم منو برگردونن [/div][/quote]
خسته نباشی تازه فهمیدی
انجمنو بستن چه جوری به مدیره انجمن پیام بدم نیست که؟
من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود:
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]ya zahra[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]شما اول باید از عنوان مناسب استفاده میکردی.باید به پشتیبانی بگی.که فکر نمیکنم تا رسیدن وقتی که نوشته شده باز کنن.[/div][/quote]
ارش 4614 هستم محمد این واسه دوستمه وارد شدم چیکار کنم منو برگردونن [/div][/quote]
[/div][/quote]
خسته نباشی تازه فهمیدی :lol:
انجمنو بستن چه جوری به مدیره انجمن پیام بدم نیست که؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.