من شهر جدید تاسیس کردم. 5تا مهاجرم کلا از بین رفت. آیا همینطوری هست؟
سربازی که تو شهر جدید خودم درست کنم سطح حمله و دفاعیش چجوریه؟ همون صفر هست یا بر اساس شهر اولم محاسبه میشه؟
هرگز زانو نخواهم زد حتی اگر سقف آسمان کوتاهتر از قامتم شود
سربازی که تو شهر جدید خودم درست کنم سطح حمله و دفاعیش چجوریه؟ همون صفر هست یا بر اساس شهر اولم محاسبه میشه؟
سلام.وقتی که مهاجر درست کنی و شهر جدید را هم درست کنی,مهاجر ها از بین میروند و قدرت دفاعی و تهاجمی نیروهات هم صفر است.
من mohamad4614 هستم 2باره مسدود شدم با کمک بعضی از دوستان و توانمندی هاشون مسدود شدم
کاشتی بازی تخته نرد تو بازی بود:
[quote][div][b]کیوان نسیم[/b][/div][div]من شهر جدید تاسیس کردم. 5تا مهاجرم کلا از بین رفت. آیا همینطوری هست؟
سربازی که تو شهر جدید خودم درست کنم سطح حمله و دفاعیش چجوریه؟ همون صفر هست یا بر اساس شهر اولم محاسبه میشه؟[/div][/quote]سلام.وقتی که مهاجر درست کنی و شهر جدید را هم درست کنی,مهاجر ها از بین میروند و قدرت دفاعی و تهاجمی نیروهات هم صفر است.:D
درسته انگار تازه اکانت ساختی همه چی از نوع ولی با کمک شهره اول میتونی سریع تر ارتقا بدی
نیروی دفاعی ومهاجم اگه از شهره 1 پشتیبان بگیری اکادمی همون شهر لحاظ میشود
و اگر اگه از شهره 2 ویا جدید ت نیروسازی کنی اکادمی همین شهره جدید لحاظ میشود وباید سطح شو دوباره بالا ببری
از ما گذشت ............
درسته انگار تازه اکانت ساختی همه چی از نوع ولی با کمک شهره اول میتونی سریع تر ارتقا بدی
نیروی دفاعی ومهاجم اگه از شهره 1 پشتیبان بگیری اکادمی همون شهر لحاظ میشود
و اگر اگه از شهره 2 ویا جدید ت نیروسازی کنی اکادمی همین شهره جدید لحاظ میشود وباید سطح شو دوباره بالا ببری
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.