mehdy.lol
من سرور 21 اکنت lordalipiri رو 27 هزار تومن خریدم. حتی 250 سکه هم براش زدم. بعد از دو روز دیدم میگن با اکنت ninja-1 مولتی هستی و اکنت منو بستن. نوشته محافظ رد و بدل کردین در صورتی که اسم شهرهایی که محافظ داده با اسم شهرهای کنونی من فرق داره که مسلم قبل از خرید من بوده و آی پی ها هم قبل از خرید من یکسان بودن. یکی به من بگه من موقع خرید از کجا باید میدونستم این اکنت مولتی داره و اصلا به من چه که صاحب قبلی مولتی داشته. تیکت هم میزنم پشتیبانی جواب نمیده الان روی اکنت من حملست و دارم فارم میشم کسی جواب نمیده. به نظرتون الان نباید به پلیس فتا شکایت کرد؟
سلام دوست عزیز
مشکل شما فقط از طریق واحد پشتیبانی قابل پیگیری میباشد و اعضای انجمن، چه مدیران و چه اعضا دسترسی برای رسیدگی به این موضوع ندارند.
لطفا از همون طریق مورد رو پیگیری کنید.
ممنون که رعایت میکنید و موفق باشید.
اگر هم مورد خاصی هست میتونید برای من پیام خصوصی کنید.
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت
قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]mehdy.lol[/b][/div][div]من سرور 21 اکنت lordalipiri رو 27 هزار تومن خریدم. حتی 250 سکه هم براش زدم. بعد از دو روز دیدم میگن با اکنت ninja-1 مولتی هستی و اکنت منو بستن. نوشته محافظ رد و بدل کردین در صورتی که اسم شهرهایی که محافظ داده با اسم شهرهای کنونی من فرق داره که مسلم قبل از خرید من بوده و آی پی ها هم قبل از خرید من یکسان بودن. یکی به من بگه من موقع خرید از کجا باید میدونستم این اکنت مولتی داره و اصلا به من چه که صاحب قبلی مولتی داشته. تیکت هم میزنم پشتیبانی جواب نمیده الان روی اکنت من حملست و دارم فارم میشم کسی جواب نمیده. به نظرتون الان نباید به پلیس فتا شکایت کرد؟[/div][/quote]
سلام دوست عزیز
مشکل شما فقط از طریق واحد پشتیبانی قابل پیگیری میباشد و اعضای انجمن، چه مدیران و چه اعضا دسترسی برای رسیدگی به این موضوع ندارند.
لطفا از همون طریق مورد رو پیگیری کنید.
ممنون که رعایت میکنید و موفق باشید.
اگر هم مورد خاصی هست میتونید برای من پیام خصوصی کنید.