سلام ببخشید یه سوالی داشتم من تازه بازی رو شروع کردم
بعضی وقت ها که میخوام یه چیز رو آپدیت کنم هی مینویسه تکمیل منابع بعد از ....مثلا 5 دقیقه
چرا اینجوریه؟
مرسی
بعضی وقت ها که میخوام یه چیز رو آپدیت کنم هی مینویسه تکمیل منابع بعد از ....مثلا 5 دقیقه
چرا اینجوریه؟
مرسی
چرا اینجوریه؟
مرسی
شما برای اینکه بتونید بخشهای مختلف شهرتون رو ایجاد و یا ارتقا بدین نیاز دارید که از منابعتون استفاده کنید. همون سنگ، آهن، چوب و گندمتون ...
حالا اگه یکی از این موارد کم باشه برای ارتقای اون بخش خاص یا مثلا برای تولید نیرو، سیستم به شما اعلام میکنه که باید صبر کنید تا منابعتون به اندازه کافی برسه و بعد این ارتقا رو انجامش بدی. راهنمای بازی رو هم که بخونی خیلی میتونه کمکت کنه.
موفق باشی
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]arian77[/b][/div][div]سلام ببخشید یه سوالی داشتم من تازه بازی رو شروع کردم
چرا اینجوریه؟
مرسی[/div][/quote]
شما برای اینکه بتونید بخشهای مختلف شهرتون رو ایجاد و یا ارتقا بدین نیاز دارید که از منابعتون استفاده کنید. همون سنگ، آهن، چوب و گندمتون ...
حالا اگه یکی از این موارد کم باشه برای ارتقای اون بخش خاص یا مثلا برای تولید نیرو، سیستم به شما اعلام میکنه که باید صبر کنید تا منابعتون به اندازه کافی برسه و بعد این ارتقا رو انجامش بدی.
[url=http://help.kingsera.ir/]راهنمای بازی[/url] رو هم که بخونی خیلی میتونه کمکت کنه.
موفق باشی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.