یه نفری منابع برای من زیاد فرستاد اما الان میخواد بفرسته میگه اون شخص که من هستم باید منایع برگردونم
یعنی چه؟
اون قوی تر از منه نمیتونم برای اون بفرستم
چیکار کنم؟
یه نفری منابع برای من زیاد فرستاد اما الان میخواد بفرسته میگه اون شخص که من هستم باید منایع برگردونم
یعنی چه؟
چیکار کنم؟
یعنی چه؟
چیکار کنم؟
خب اونطوری که من یادمه بازیکنای کوچکتر به بازیکنا بزرگ تر در یک چهارم اول بازی نمی تونن منابع ارسال کنن.
میتونی نیروهاتو بفرستی برای یه شهر و به طرف بگی که غارتت کنه و منابعو ببره و اضافی ها رو دوباره برات بفرسته.
نمیشه.
چون اون براش منابع فرستاده نمیتونه غارتش کنه.
میتونی یه کار دیگه بکنی به یکی فارمای دور و ورت که از تو ضعیف ترن منابع رو بفرست به اون بگو غارت کنه.البته جمعیتت باید به 200 رسیده باشه.اونم باید سریع غارت کنه تا دست بقیه نیفته
Arash_s
good bye anjooman
[quote][div][b]cabo[/b][/div][div][quote][div][b]aliangali[/b][/div][div]یه نفری منابع برای من زیاد فرستاد اما الان میخواد بفرسته میگه اون شخص که من هستم باید منایع برگردونم
یعنی چه؟
چیکار کنم؟[/div][/quote]
خب اونطوری که من یادمه بازیکنای کوچکتر به بازیکنا بزرگ تر در یک چهارم اول بازی نمی تونن منابع ارسال کنن.
میتونی نیروهاتو بفرستی برای یه شهر و به طرف بگی که غارتت کنه و منابعو ببره و اضافی ها رو دوباره برات بفرسته.[/div][/quote]
نمیشه.
چون اون براش منابع فرستاده نمیتونه غارتش کنه.
میتونی یه کار دیگه بکنی به یکی فارمای دور و ورت که از تو ضعیف ترن منابع رو بفرست به اون بگو غارت کنه.البته جمعیتت باید به 200 رسیده باشه.اونم باید سریع غارت کنه تا دست بقیه نیفته
یعنی چه؟
چیکار کنم؟
میتونی نیروهاتو بفرستی برای یه شهر و به طرف بگی که غارتت کنه و منابعو ببره و اضافی ها رو دوباره برات بفرسته.
اگه براش منابع فرستاده باشه بعد غارتش کنه هیچ منابعی رو نمیتونه غارت کنه
مطمئنی؟ما بازی میکردیم میشد
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]moein.sleep[/b][/div][div][quote][div][b]cabo[/b][/div][div][quote][div][b]aliangali[/b][/div][div]یه نفری منابع برای من زیاد فرستاد اما الان میخواد بفرسته میگه اون شخص که من هستم باید منایع برگردونم
یعنی چه؟
چیکار کنم؟[/div][/quote]
میتونی نیروهاتو بفرستی برای یه شهر و به طرف بگی که غارتت کنه و منابعو ببره و اضافی ها رو دوباره برات بفرسته.[/div][/quote]
اگه براش منابع فرستاده باشه بعد غارتش کنه هیچ منابعی رو نمیتونه غارت کنه[/div][/quote]
مطمئنی؟ما بازی میکردیم میشد:roll:
یعنی چه؟
چیکار کنم؟
حالا مگه چقدر بوده
مهم نیس بابا اگه رفیقته که هیچی
اگه نیس بعد یک چهارم بازی براش بفرست
خز شده
[quote][div][b]aliangali[/b][/div][div]یه نفری منابع برای من زیاد فرستاد اما الان میخواد بفرسته میگه اون شخص که من هستم باید منایع برگردونم
یعنی چه؟
چیکار کنم؟[/div][/quote]
حالا مگه چقدر بوده
مهم نیس بابا اگه رفیقته که هیچی
اگه نیس بعد یک چهارم بازی براش بفرست
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.