سلام من چند روز هست که پولی که زدم به حسابم برگرده ریخته نشده به قسمت پشتیبانی هم پیام دادم ولی جوابی نداشته امروز چهارمین روزی هست که حسابمو چک میکنم پول بر نگشته چیکار کنم ؟؟ مدیران رسیدگی نمیکنن مگه ؟؟!!!
این مطلب در 1392/11/26 15:32:04 نوشته شده است و در 1392/11/26 15:33:17 ویرایش شده است .
سلام من چند روز هست که پولی که زدم به حسابم برگرده ریخته نشده به قسمت پشتیبانی هم پیام دادم ولی جوابی نداشته امروز چهارمین روزی هست که حسابمو چک میکنم پول بر نگشته چیکار کنم ؟؟ مدیران رسیدگی نمیکنن مگه ؟؟!!!:x:x
سلام من چند روز هست که پولی که زدم به حسابم برگرده ریخته نشده به قسمت پشتیبانی هم پیام دادم ولی جوابی نداشته امروز چهارمین روزی هست که حسابمو چک میکنم پول بر نگشته چیکار کنم ؟؟ مدیران رسیدگی نمیکنن مگه ؟؟!!!
تیکتها به ترتیب اولویت بررسی و جوابها برای شما ارسال خواهد شد ...
البته خیلی بعیده که 4 روز بگذره و جوابتونو نفرستن
ولی بصورت کلی این مسائل رو فقط پشتیبانی میتونه جواب بده چون دسترسی به بخشهای مرتبط و لازم دارند و اینجا کسی این دسترسی رو نداره.
ممنون میشم از همون طریق پیگیر باشید
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]samanwill92[/b][/div][div]سلام من چند روز هست که پولی که زدم به حسابم برگرده ریخته نشده به قسمت پشتیبانی هم پیام دادم ولی جوابی نداشته امروز چهارمین روزی هست که حسابمو چک میکنم پول بر نگشته چیکار کنم ؟؟ مدیران رسیدگی نمیکنن مگه ؟؟!!!:x:x
[/div][/quote]
تیکتها به ترتیب اولویت بررسی و جوابها برای شما ارسال خواهد شد ...
البته خیلی بعیده که 4 روز بگذره و جوابتونو نفرستن
ولی بصورت کلی این مسائل رو فقط پشتیبانی میتونه جواب بده چون دسترسی به بخشهای مرتبط و لازم دارند و اینجا کسی این دسترسی رو نداره.
ممنون میشم از همون طریق پیگیر باشید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.