ما گاهی هشدارهایی میشنویم یا مطالبی را میخوانیم که در آنها درباره مضرات مصرف نوشابه هشدار دادهاند. مگر نوشابهها با بدن ما و اعضای آن چه میکنند که با این سیل هشداری از سوی متخصصان تغذیه رودررویند؟
برخی از بلاهایی که این نوشیدنیهای صنعتی بر سر انسان میآورند با تصویری اینفوگرافیک، ساده و گویا در ادامه نشان داده شده. تصمیم به ادامه نوشیدن یا ننوشیدنش با خودتان.
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[b]به نام او رزاق رحیم
[/b]
ما گاهی هشدارهایی میشنویم یا مطالبی را میخوانیم که در آنها درباره مضرات مصرف نوشابه هشدار دادهاند. مگر نوشابهها با بدن ما و اعضای آن چه میکنند که با این سیل هشداری از سوی متخصصان تغذیه رودررویند؟
برخی از بلاهایی که این نوشیدنیهای صنعتی بر سر انسان میآورند با تصویری اینفوگرافیک، ساده و گویا در ادامه نشان داده شده. تصمیم به ادامه نوشیدن یا ننوشیدنش با خودتان.
http://www.mashreghnews.ir/files/fa/news/1392/11/24/494930_200.jpg
.
..
ما لوله سینکمون توش اشغال گیر کرده بود از یکی پرسیدیم گفت نوشابه بریز توش . ریختیم درست شد . جلل الخالق
آره نوشابه سیاه کاربرد زیاد داره مثلا تمیز کردن لاستیک ماشین یا درست کردن پیچ های هرز شده ، یه جا خونده بودم همه کاربرداشو
inera@att.net
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]ما لوله سینکمون توش اشغال گیر کرده بود از یکی پرسیدیم گفت نوشابه بریز توش . ریختیم درست شد . جلل الخالق :o:shock:[/div][/quote]
آره نوشابه سیاه کاربرد زیاد داره مثلا تمیز کردن لاستیک ماشین یا درست کردن پیچ های هرز شده ، یه جا خونده بودم همه کاربرداشو
کلا با همه چی میچسبه.
من با نون پنیر خوردم اونم نتیجه داد.
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div]با کالباس؟
ولی با کباب یه چیزه دیگه میشه
[/div][/quote]
کلا با همه چی میچسبه.
من با نون پنیر خوردم اونم نتیجه داد.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.