[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]king-sadegh[/b][/div][div]چطور بدونم کی به فارم های من حمله میکنه [/div][/quote]
چند تا شهر داری؟[/div][/quote]
میشه آواتارتو عوض کنی؟؟؟
یه جوری میشم
[quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]king-sadegh[/b][/div][div]چطور بدونم کی به فارم های من حمله میکنه [/div][/quote]
میشه آواتارتو عوض کنی؟؟؟
یه جوری میشم[/div][/quote]
حتما
بابا آواتار به این خوبی
کجات یه جوری میشه؟
ادامه تاپیک>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]king-sadegh[/b][/div][div]چطور بدونم کی به فارم های من حمله میکنه [/div][/quote]
میشه آواتارتو عوض کنی؟؟؟
یه جوری میشم[/div][/quote]
حتما[/div][/quote]
بابا آواتار به این خوبی
کجات یه جوری میشه؟
ادامه تاپیک>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
منحرف نکن باوو
خصوصی
ادامه تاپیک>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]techno[/b][/div][div]برو بابا این چیه یه مارمولک گذاشته رو سرش
:oops:[/div][/quote]
منحرف نکن باوو
خصوصی:evil:
منحرف نکن باوو
خصوصی
اومدم به خصوصی
ادامه ی تاپیک>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
یه فسیل از سال 92
سایتی پر از اس ام اس و جوک
www.4funs.ir
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]techno[/b][/div][div]برو بابا این چیه یه مارمولک گذاشته رو سرش
:oops:[/div][/quote]
منحرف نکن باوو
خصوصی:evil:
ادامه تاپیک>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>[/div][/quote]
اومدم به خصوصی
ادامه ی تاپیک>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
دادا به شهری که فارمش کردی یه دونه سرباز بعنوان محافظ بفرست ببین کی بهش حمله میکنه اگه دیدی از پس طرف بر میای یه اخطار بهش بده اگه دیدی که از پسش بر نمیای و شاخ بشی براش میشکنتت طی روز چنبار سرباز بفرست ببین چه ساعت هایی بهش حمله میکنه ک تو زود تری منابع رو بزن
(من چن وقتی نبودم البته اگه قانون های بازی تغییر نکرده باشه)
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]king-sadegh[/b][/div][div]چطور بدونم کی به فارم های من حمله میکنه [/div][/quote]
دادا به شهری که فارمش کردی یه دونه سرباز بعنوان محافظ بفرست ببین کی بهش حمله میکنه اگه دیدی از پس طرف بر میای یه اخطار بهش بده اگه دیدی که از پسش بر نمیای و شاخ بشی براش میشکنتت طی روز چنبار سرباز بفرست ببین چه ساعت هایی بهش حمله میکنه ک تو زود تری منابع رو بزن
(من چن وقتی نبودم البته اگه قانون های بازی تغییر نکرده باشه)
اگه میخواین راهنمایی کنین درست و حسابی راهنمایی کنین.
داداش باید از شهری که از اون شهر مدافع غارت نمیزنی یه سرباز محافظ بفرستی وگرنه هر چی بزنی یه دونه منبع هم نمیتونی غارت کنی
Подумайте + богатства = мощность
اگه میخواین راهنمایی کنین درست و حسابی راهنمایی کنین.
داداش باید از شهری که از اون شهر مدافع غارت نمیزنی یه سرباز محافظ بفرستی وگرنه هر چی بزنی یه دونه منبع هم نمیتونی غارت کنی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.