منظورتون چیه؟
اگه با درصد کم غارت میکنید دلیل انبار خالی اون شخصی هست که غارتش میکنید
نه طرف انبارش پر بود چون امتحان کردم یه بار پشت سر هم به یه شهر حمله کردم هر دو دفعه هم برام منابع اورد ولی خب میگفت فقط مثلا 50% توانشون رو برای غارت استفاده کردن.
این مطلب در 1392/11/17 16:51:59 نوشته شده است و در 1392/11/17 16:52:45 ویرایش شده است .
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]منظورتون چیه؟
اگه با درصد کم غارت میکنید دلیل انبار خالی اون شخصی هست که غارتش میکنید[/div][/quote]
نه طرف انبارش پر بود چون امتحان کردم یه بار پشت سر هم به یه شهر حمله کردم هر دو دفعه هم برام منابع اورد ولی خب میگفت فقط مثلا 50% توانشون رو برای غارت استفاده کردن.
منظورتون چیه؟
نه طرف انبارش پر چون امتحان کردم یه پشت سر هم به یه شهر حمله کرده هر دو دفعه هم برام منابع اورد ولی خب میگفت فقط مثلا 50% توانشون رو برای غارت استفاده کردن.
حمله ای که زدی از نوع نبرد بوده ؟
بعد از یکسال برگشتم ...
[quote][div][b]vampiremk[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]منظورتون چیه؟
اگه با درصد کم غارت میکنید دلیل انبار خالی اون شخصی هست که غارتش میکنید[/div][/quote]
نه طرف انبارش پر چون امتحان کردم یه پشت سر هم به یه شهر حمله کرده هر دو دفعه هم برام منابع اورد ولی خب میگفت فقط مثلا 50% توانشون رو برای غارت استفاده کردن.[/div][/quote]
منظورتون چیه؟
نه طرف انبارش پر چون امتحان کردم یه پشت سر هم به یه شهر حمله کرده هر دو دفعه هم برام منابع اورد ولی خب میگفت فقط مثلا 50% توانشون رو برای غارت استفاده کردن.
نه.
[quote][div][b]miladgh[/b][/div][div][quote][div][b]vampiremk[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]منظورتون چیه؟
نه طرف انبارش پر چون امتحان کردم یه پشت سر هم به یه شهر حمله کرده هر دو دفعه هم برام منابع اورد ولی خب میگفت فقط مثلا 50% توانشون رو برای غارت استفاده کردن.[/div][/quote]
حمله ای که زدی از نوع نبرد بوده ؟[/div][/quote]
نه.
منظورتون چیه؟
نه.
احتمالا انبار طرف خالی میشده و وقتی دوباره حمله میکردی بازم تولید میکرده
چون غیر از این ممکن نیست
بعد از یکسال برگشتم ...
[quote][div][b]vampiremk[/b][/div][div][quote][div][b]miladgh[/b][/div][div][quote][div][b]vampiremk[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]منظورتون چیه؟
حمله ای که زدی از نوع نبرد بوده ؟[/div][/quote]
نه.[/div][/quote]
احتمالا انبار طرف خالی میشده و وقتی دوباره حمله میکردی بازم تولید میکرده
چون غیر از این ممکن نیست
اگه از نوع نبرد باهش فقط٥٠٪ از حمل توانشونو میبرن یا شایدم مخفیگاه ساخته و ارتقاء داده
نبرد که نبوده.ولی اخه به همه جور جمعیتی حمله کردم ولی همین طوری بود.
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]اگه از نوع نبرد باهش فقط٥٠٪ از حمل توانشونو میبرن یا شایدم مخفیگاه ساخته و ارتقاء داده[/div][/quote]
نبرد که نبوده.ولی اخه به همه جور جمعیتی حمله کردم ولی همین طوری بود.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.