یکی رمز و اکانتش به من داده
میگه من نمیخوامش برای خودت
چه جوری باید ازش استفاده کنم؟
میگه من نمیخوامش برای خودت
چه جوری باید ازش استفاده کنم؟
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
ترو خدا یکی کمکم کنه 1392/11/17 15:52:18
یکی رمز و اکانتش به من داده
میگه من نمیخوامش برای خودت چه جوری باید ازش استفاده کنم؟ |
|
1392/11/17 16:09:43
با توجه به قانون های ضد مولتی جدید اگه از یه دستگاه به دو اکانت متصل بشی
هر دو اکانت مسدود میشن اگه اکانت طرف از خودت خیلی پایین تره قیدشو بزن چون تجربه مولتی بازی نداری حتما مسدود میشی البته اگه میخوای یه نگاه بندازی اشکال نداره از یه مرورگره دیگه استفاده کن و لاگین شو
این مطلب در 1392/11/17 16:09:43 نوشته شده است و در 1392/11/17 16:12:59 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید همتونو دوس دارم کامد |
|
1392/11/17 16:16:08
تایم داره اگه از یه زمانی بیشتر نشه مولتی محسوب نمیشه تا قوانین ضد مولتی هست تو راهنما البته اگه امارتو کسی بده پشتیبانی که مولتی بودنت رو چک کنن اون وقت کمی بیشتر ریز میشن و در بعضی مواقع شاید استدلال کنن که مولتی زدی
این مطلب در 1392/11/17 16:16:08 نوشته شده است و در 1392/11/17 16:17:13 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
|
1392/11/17 16:20:33
من تازه واردم از هیچی خبر ندارم الان استفاده کنم هم مال خودم مسدود میشه هم مال او
|
|
1392/11/17 16:31:41
برو راهنمای بازی قسمت داستان و قوانین بازی بخش تخلفات و جریمه ها اونجا همه چیرو توضیح داد کامل رفتنی یا باید برن
|
1392/11/17 16:31:41
آره فقط IP نیست.خیلی چیزا رو بررسی میکنن تا مولتی شدنت ثابت بشه Подумайте + богатства = мощность
|
|
1392/11/17 18:56:49
برنامه تغییر ای پی بگیر کاریت ندارن
VIVA R.O.F.A.G.H.A
|
|
1392/11/17 19:26:01
هیچ خبری نیست هر چند تا می خواهی اکانت داشت باش
خوش باش خبری نیست nimaـتــــــ
|
|
1392/11/19 17:23:10
برای تغییر ای پی بهترین برنامه برای مولتی بازی برنامه safe ip هست اما از من نصیحت مولتی بازی نکن اگه قرار به مولتی بازی بود ممنوع نمیشد بهتره که مولتی بازی نکردن رو به یه فرهنگ تو بازی تبدیل کنیم
ای بابا از سرور چهار داریم بازی میکنیم اونوقت ببین چقد واسمون سابقه زده...
|
اکانت های فعال کنونی |
1392/12/04 00:27:40
با توجه به اینکه هدف بازی ایجاد نشاط و تفریح است، از این رو رعایت کلیه اصول اخلاقی در پیام ها و ارتباط بین بازیکن ها بسیار ضروری و با اهمیت می باشد. لذا در صورت مشاهده هر یک از موارد زیر، بازیکن خاطی جریمه خواهد شد.
1- فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک 2- تهدید سایر بازیکن ها به جنگ جهت اخذ اطلاعات فردی(همانند شماره تلفن و یا آدرس ایمیل) و پول از آنها. 3- تبلیغات، اطلاع رسانی و ارسال اخبار غیر مرتبط به دنیای بازی. 4- شایعه پراکنی و جو سازی علیه سایر بازیکنان، اتحادها و خود بازی. 5- داشتن بیش از یک اکانت فعال در یک سرور بازی و یا خود اظهاری نسبت به داشتن چند اکانت در یک سرور بازی در پیام ها و یا پروفایل. 6- اعمالی که مسیر بازی را به صورت غیر واقعی به نفع یک نفر تغییر می دهد، همانند غارت متقابل ، غارت از شهری که به آن منابع ارسال کرده اید، ارسال منابع یکطرفه، ارسال نیروهای متخصص و منابع از بازیکن کوچک تر به بزرگتر و . . . 7- استفاده از ربات های نرم افزاری، اسکرپیت و یا هر نوع ابزار جانبی برای بازی کردن. 8- درج مطالب سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و . . . که مخالف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد و به مسیر بازی و داستان دنیای بازی مرتبط نباشد. 9- استفاده از نام و شهرت شخصیت های ملی، سیاسی و مذهبی برای نام کاربری، نام شهر ، نام اتحاد و نام قهرمان. 10- درج تصاویر غیر اخلاقی و یا غیر قانونی در قسمت پروفایل و پرچم اتحاد. 11- استفاده از عبارات مستهجن، غیر عرفی و یا مرتبط با فرقه های خاص و شیطان پرستی و فراماسونی در نام کاریری، نام شهر، نام اتحاد، نام قهرمان و یا پروفایل بازیکن و اتحاد 12- بازی کردن یک یا چند بازیکن بر روی اکانت های یکدیگر جهت رشد غیرمتعارف آن اکانت (ها). به طور کل هر گونه حرکت انفرادی و یا گروهی که مسیر بازی را از حالت عادی خارج می کند و خارج از عدالت در بین بازیکنان باشد. 13- فریب دادن سایر بازیکنان جهت کسب نام کاربری و رمز اکانت ها. 14- پیشنهاد خرید اکانت به سایرین خارج از مسیر رسمی انتقال اکانت با هدف * و سرقت اکانت سایرین. 15- ارسال پیام و یا درج پروفایل به زبان هایی غیر از پارسی. دقت داشته باشید که با توجه به اینکه تیم نظارت تنها امکان بررسی موارد پارسی زبان را دارند، در صورتیکه یک کاربر از پیام و یا پروفایلی اعلام شکایت نماید و آن پیام و یا پروفایل به زبانی غیر از پارسی باشد، تیم نظارت با توجه به اینکه امکان ترجمه سایر زبان ها را ندارند، مستقیما شکایت آن فرد را تایید شده تلقی نموده و بازیکن نویسنده آن مطلب غیر پارسی را جریمه می نمایند. 16- سوء استفاده از امکان انتقال اکانت و ایجاد بازار سیاه خرید و فروش اکانت. به طور کل اگر در بررسی های تیم نظارت مشخص شود که یک نفر به قصد * در حال خرید و فروش اکانت و یا سکه در عصرپادشاهان می باشد، اکانت (های) این فرد مسدود خواهد شد و مبالغی که از این کار کسب کرده است، به وی پرداخت نخواهد شد. =================== جریمه ها بر اساس نوع و شدت این تخلف ها و با توجه به نظر تیم پلیس بازی به شرح زیر خواهد بود: - تذکر کتبی + کسر از منابع و یا سطح ساختمان ها - معلق کردن موقتی اکانت به مدت n روز ( n بر اساس وضعیت آن تخلف تعیین می شود ) - غیر فعال کردن دائمی اکانت ================== داشتن بیش از یک اکانت در یک سرور بازی تخلف محسوب می شود و اصطلاحاً به آن مولتی اکانت گفته می شود. تعریف دقیق و جامع مولتی اکانت به شرح زیر می باشد: مولتی اکانت به دو یا چند اکانت بازی اطلاق می شود که مجموعه ای از رفتارهای ذیل در آنها اتفاق افتاده باشد. به بیان دیگر زمانی به چند اکانت مولتی گفته می شود که دو یا چند مورد از این شرایط به صورت همزمان در بین آن اکانت ها وجود داشته باشد. 1- این اکانت ها در بیشتر از 40% اوقات (بر اساس لاگین و بازی کردن) توسط یک بازیکن مدیریت شوند. به بیان ساده تر پیشرفت و بازی کردن روی آنها در بیش از 40% اوقات توسط یک فرد مشترک صورت گیرد. پس ممکن است دو اکانت متعلق به دو نفر بازیکن باشد، اما یکی از این دو نفر فعال نیست و نفر دوم همیشه روی هر دو اکانت بازی می کند و نفر اولی گاها به اکانت سر می زند. در این حالت این دو اکانت اگر شرایط بعدی را داشته باشند، مولتی محسوب خواهند شد. 2- ارسال منابع، متخصص و نیروی پشتیبان از سمت بازیکن کوچکتر به بزرگتر. 3- تجارت منابع و نیروی متخصص به صورت غیر متعارف 4- غارت بازیکنی که برای غارت کننده منابع ارسال می کند. 5- یکسان بودن زمان لاگین و بازی اکانت ها 6- یکسان بودن مشخصات * عامل و نوع مرورگر 7- ارسال منابع برای بازیکنی که قبلا توسط این اکانت غارت شده است. 8- ارسال منابع و یا نیروی پشتیبان به صورت چرخشی بین چند اکانت. 9- خود اظهاری به داشتن چند اکانت بازی در بخش پیام ها، پروفایل و . . . نکته: اگر چند اکانت، ترکیبی از موارد بالا را داشته باشند، مولتی اکانت محسوب می شوند. البته در یک ماه اول هر سرور اگر شرط اول به صورت کامل برقرار باشد و مولتی بودن محرز شود، اکانت ها طبق قوانین جریمه خواهند شد. ================== جریمه خود اظهاری: اگر یک بازیکن به هر نحوی ( ارسال پیام و یا درج در پروفایل و . . .) اعلام نماید که دارای چند اکانت در سرور می باشد، متخلف محسوب شده و حداقل 7 روز مسدود خواهد شد. البته تعداد روز جریمه و جزئیات آن مطابق توضیحات زیر بسته به تعداد مولتی های بازیکن افزایش می یابد. - در صورتیکه اکانت های مولتی خود را در پیام معرفی کرده باشد و از دید * نیز مولتی بودن آنها تایید شود، بزرگترین اکانت جریمه و سایر اکانت هایش مسدود خواهد شد. - اگر بازیکن نام سایر اکانت های مولتی اش را اعلام نکرده باشید و یا مولتی اکانت های وی مشخص و محرز نباشند، همان اکانت اظهار کننده مسدود خواهد شد. ================== جریمه بازیکنانی که در یک سرور بیش از یک اکانت داشته باشند و یا کارهای آنها شامل اعمال مولتی بازی گردد،به صورت زیر باشد: حداقل جریمه تخلف مولتی اکانت 2 روز می باشد. به این جریمه موارد زیر اضافه می شود. زیر 5 مولتی اکانت: بار اول: 2 روز + به ازای هر 2 اکانت مولتی یک روز اضافه شود. بار دوم: 7 روز + به ازای هر یک مولتی ، یک روز اضافه شود. بالای 5 مولتی: کل اکانت ها مسدود می شوند. نکته مهم: بسته به مدت زمان داشتن چند اکانت، میزان منابع ارسال شده از اکانت های مولتی و میزان پیشرفت غیر مجاز بازیکن اصلی، این جریمه ها با ضریب یک تا پنج محاسبه خواهد شود. ================== قوانین پیشگیرانه از رفتارهای مولتی اکانت: در لشکرکشی ها، اگر مهاجم در روزهای گذشته برای مدافع نیروی پشتیبان ارسال کرده و به اکانت یکدیگر سر زده اند. به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود. در لشکرکشی ها، اگر در روزهای گذشته مدافع برای مهاجم نیروی پشتیبان ارسال کرده است و همچنین به اکانت یکدیگر سر زده اند، به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود. در لشکرکشی ها، اگر مهاجم در روزهای گذشته برای مدافع منابع ارسال کرده است، به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود. در لشکرکشی ها، اگر در روزهای گذشته مدافع برای مهاجم منابع ارسال کرده است و همچنین به اکانت یکدیگر سر زده اند، به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود. در لشکرکشی ها، اگر در روزهای گذشته مهاجم و مدافع به اکانت یکدیگر سر زده اند، به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود. در لشکرکشی ها، مهاجم نمی تواند جانشین خود را غارت نمایید. در لشکرکشی ها، مهاجم نمی تواند بازیکنی را که جانشین او می باشد، غارت نماید. در ارسال منابع و نیروی متخصص، بین دو بازیکن باید همیشه تعادل برقرار باشد و * از ارسال های یک طرفه جلوگیری می نماید. در ارسال منابع و نیروی متخصص، اگر ارسال کننده قبلا دریافت کننده را غارت کرده باشد و منابع درخواستی برای ارسال، بیشتر از منابعی باشد که بازیکن ارسال کننده از بازیکن دریافت کننده غارت کرده، * از این ارسال منابع جلوگیری می نماید. در ارسال منابع و نیروی متخصص، در صورتیکه بازیکن دریافت کننده در روزهای گذشته توسط بازیکن ارسال کننده غارت شده باشد، * از این ارسال منابع جلوگیری می نماید. در ارسال منابع و نیروی متخصص، اگر در روزهای گذشته ارسال کننده و دریافت کننده به اکانت یکدیگر سر زده اند، به این دلیل * از این ارسال منابع جلوگیری می نماید. ================== جریمه حمله به دوستان ! اگر بازیکن لشکرکشی از نوع نبرد، غارت و یا محاصره انجام دهد که: 1- مدافع هم اتحادی اش باشد، 500 نمره از سطح تمدن مهاجم کسر می شود. 2- اتحاد بازیکن مدافع با اتحاد بازیکن مهاجم در صلح باشد، 200 نمره از سطح تمدن مهاجم کسر می شود. 3- اتحاد بازیکن مدافع زیر مجموعه اتحاد بازیکن مهاجم باشد، 200 نمره از سطح تمدن مهاجم کسر می شود. نکته: در این لشکرکشی ها حجم توان غارت 30% کاهش می یابد. عجب
|
منوی کاربری
|
||