arianj01
چه جوری باری کنیم که همون اولا جمعیتمون بره بالا؟ من همیشه برای شهرم خیلی کار می کنم و معمولا آنلاینم ولی یک دفعه یک گردن کلفت هر شب 11 حمله می کند. کلا هر چی تجربه رتبه تک رقمی دارین برزین رو. از افراد با تجربه باسابقه خواهش می شود کلا بگن ما چی کار کنیم تا رتبمون تک رقمی بشه.
برای تک رقمی باید مقدار زیادی
پول خرج کنی پس فکرشو نکن
.لی میتونی بدون سکه کاری کنی که دیگه کسی غارتت نکنه
اولا نباید روز اول بری تو بازی که کنار گنده ها نیفتی
بعد راهنما رو کامل کن بعد باید از اون سکه های راهنما درست استفاده کن دو ساختمون رو فعال کن تا سریع بتونی ارتقا بدی
فقط منابع رو بده بالا و بستگی به سبک بازیت یا نیزه دار بساز یا شمشیرزن بهتره فعلا فقط نیزه دار بسازی و زیاد با کسی کاری نداشته باشی و دیوارت با سطح دفاعی نیزه دارات رو ببر بالا دیوار خیلی مهمه جاسوسم بساز که نتونن جاسوسی کنن
حمایتت تموم شد فقط برو کسایی که رو غارت کن که خیلی کم سرباز دارن یا اصلا بازی نمی کنن همین منابع کم بدرد میخوره بعد می افتی رو روال
[quote][div][b]arianj01[/b][/div][div]چه جوری باری کنیم که همون اولا جمعیتمون بره بالا؟ من همیشه برای شهرم خیلی کار می کنم و معمولا آنلاینم ولی یک دفعه یک گردن کلفت هر شب 11 حمله می کند. کلا هر چی تجربه رتبه تک رقمی دارین برزین رو. از افراد با تجربه باسابقه خواهش می شود کلا بگن ما چی کار کنیم تا رتبمون تک رقمی بشه.[/div][/quote]
برای تک رقمی باید مقدار زیادی [b]پول[/b] خرج کنی پس فکرشو نکن
.لی میتونی بدون سکه کاری کنی که دیگه کسی غارتت نکنه
اولا نباید روز اول بری تو بازی که کنار گنده ها نیفتی
بعد راهنما رو کامل کن بعد باید از اون سکه های راهنما درست استفاده کن دو ساختمون رو فعال کن تا سریع بتونی ارتقا بدی
فقط منابع رو بده بالا و بستگی به سبک بازیت یا نیزه دار بساز یا شمشیرزن بهتره فعلا فقط نیزه دار بسازی و زیاد با کسی کاری نداشته باشی و دیوارت با سطح دفاعی نیزه دارات رو ببر بالا دیوار خیلی مهمه جاسوسم بساز که نتونن جاسوسی کنن
حمایتت تموم شد فقط برو کسایی که رو غارت کن که خیلی کم سرباز دارن یا اصلا بازی نمی کنن همین منابع کم بدرد میخوره بعد می افتی رو روال