zsedcl
akb2
سلام به همگی.آقا این انصافه منی که یک هفته است دارم این بازی رو انجام میدم و هنوز نتونستم ارتشی رو برای خودم جفت و جور کنم و تازه دارم با قوانین و روش بازی آشنا میشم یه نفر با چهار هزارتا نیرو بیا همه چیز منو غارت کنه و بره؟؟؟؟؟خوب اینطوری دیگه جایی برای تازه واردین نیست.اینجا هم کسی که پول بیشتری پرداخت کنه زودتر پیشرفت میکنه(مثل واقعیت)،پس تکلیف توانایی هر فرد چی میشه این وسط.دقیقا شده مثل کنکور.اینطوری اصلا انصاف نیست.خوب آخه منه تازه وارد با صد تا سرباز چطوری جلوی ارتش چهار هزار نفری رو بگیرم.تاحالا چنج بار غارتم کردن دیگه اون شوق بازی کردن رو ندارم.آقا یا خانوم مسئول خواهشا رسیدگی کنید.
داداش همینجوریه
باید غارت بشی تا راه غار کردن یاد بگیری
اینو که گفتی یاده جمله ناپلئون افتادم
شکست خوردن , راه شکست دادن را به من آموخت. به احترام ناپلئون یه دور دیگه میخوام napoleon total war بازی کنم
این مطلب در 1392/11/17 11:50:39 نوشته شده است و در 1392/11/17 11:50:52 ویرایش شده است .
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]akb2[/b][/div][div]سلام به همگی.آقا این انصافه منی که یک هفته است دارم این بازی رو انجام میدم و هنوز نتونستم ارتشی رو برای خودم جفت و جور کنم و تازه دارم با قوانین و روش بازی آشنا میشم یه نفر با چهار هزارتا نیرو بیا همه چیز منو غارت کنه و بره؟؟؟؟؟خوب اینطوری دیگه جایی برای تازه واردین نیست.اینجا هم کسی که پول بیشتری پرداخت کنه زودتر پیشرفت میکنه(مثل واقعیت)،پس تکلیف توانایی هر فرد چی میشه این وسط.دقیقا شده مثل کنکور.اینطوری اصلا انصاف نیست.خوب آخه منه تازه وارد با صد تا سرباز چطوری جلوی ارتش چهار هزار نفری رو بگیرم.تاحالا چنج بار غارتم کردن دیگه اون شوق بازی کردن رو ندارم.آقا یا خانوم مسئول خواهشا رسیدگی کنید.:([/div][/quote]
داداش همینجوریه
باید غارت بشی تا راه غار کردن یاد بگیری
[/div][/quote]
اینو که گفتی یاده جمله ناپلئون افتادم
شکست خوردن , راه شکست دادن را به من آموخت. به احترام ناپلئون یه دور دیگه میخوام napoleon total war بازی کنم