سلام دوستان سرور 22 برا همه مشکل داره یا فقط منم.
اگه خرابه ما رو هم مطلع کنید الکی خودمون رو به اب و اتیش نزنیم
واسه ما که ردیف دادا
وقتی یه پسربچه سوسول50 کیلویی فشن با ماشین شاسی بلندمیشه مرد رویاهای یه دختر..
ماهمون نامرد بمونیم بهتره..
sajjad.kurd
[quote][div][b]magas[/b][/div][div]سلام دوستان سرور 22 برا همه مشکل داره یا فقط منم.:roll:
اگه خرابه ما رو هم مطلع کنید الکی خودمون رو به اب و اتیش نزنیم:D[/div][/quote]
واسه ما که ردیف دادا
بقیه سرورا برام باز میشه این سرور باز نمیشه .
عجیبه واقعا
دوست عزیز با یه مرورگر دیگه امتحان کن یا کوکی رو پاک کن و دوباره امتحان کن گویا دوستان میگن مشکللی نداره پس احتمالا مشکل
سراسری نیست.
هر وقت دیدی حریف داره برنده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه
[quote][div][b]magas[/b][/div][div]بقیه سرورا برام باز میشه این سرور باز نمیشه .
عجیبه واقعا [/div][/quote]
دوست عزیز با یه مرورگر دیگه امتحان کن یا کوکی رو پاک کن و دوباره امتحان کن گویا دوستان میگن مشکللی نداره پس احتمالا مشکل
سراسری نیست.
بقیه سرورا برام باز میشه این سرور باز نمیشه .
عجیبه واقعا
سراسری نیست.
میگه بقیه باز میشه این باز نمیشه
یعنی یه تایپیک نشد من باز کنم که مضوع باز نشدن یا فعال نشدن باشه ولی توش این کوکی رو پاک کن نباشه
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]legend quickon[/b][/div][div][quote][div][b]magas[/b][/div][div]بقیه سرورا برام باز میشه این سرور باز نمیشه .
عجیبه واقعا [/div][/quote]
سراسری نیست.
[/div][/quote]
:shock:
میگه بقیه باز میشه این باز نمیشه
یعنی یه تایپیک نشد من باز کنم که مضوع باز نشدن یا فعال نشدن باشه ولی توش این کوکی رو پاک کن نباشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.