سلام قبلا برای یکی منابع فرستادم حالا یارو دیگه نمیاد بازی کنه میخوام غارتش کنم میگه قبلا براش منابع فرستادی لشگرکشی بدون غارت انجام میشه!!میخوام بدونم تا کی اینجوریه؟تا اخر سرور؟
من ارباب سرنوشت خودم هستم
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
غارت 1392/11/14 05:43:17
سلام قبلا برای یکی منابع فرستادم حالا یارو دیگه نمیاد بازی کنه میخوام غارتش کنم میگه قبلا براش منابع فرستادی لشگرکشی بدون غارت انجام میشه!!میخوام بدونم تا کی اینجوریه؟تا اخر سرور؟
من ارباب سرنوشت خودم هستم
|
|
1392/11/14 06:23:42
بله قانون جدیده میتونی برا اطلاع بیشتر بری قسمت راهنمای بازی رو بخونی /////// \\\\\\\
فقط خواهشا رعایت کنین بعضی مباحث جا و مکان خودشون رو دارن |
|
1392/11/14 08:58:24
به دارک نایت دادا تو هنوز بازی میکنی بیخیال
خب سوال پرسیدی منم باید جوابتو بدم یه سری قوانین اضافه شده که به احتمال زیاد ازش بی خبری خوب برات مینویسم که ببینی قوانینی که باعث میشه غارت بدون منابع برگرده ایناست: در لشکرکشی ها، اگر مهاجم در روزهای گذشته برای مدافع نیروی پشتیبان ارسال کرده و به اکانت یکدیگر سر زده اند. به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود. در لشکرکشی ها، اگر در روزهای گذشته مدافع برای مهاجم نیروی پشتیبان ارسال کرده است و همچنین به اکانت یکدیگر سر زده اند، به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود. در لشکرکشی ها، اگر مهاجم در روزهای گذشته برای مدافع منابع ارسال کرده است، به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود. در لشکرکشی ها، اگر در روزهای گذشته مدافع برای مهاجم منابع ارسال کرده است و همچنین به اکانت یکدیگر سر زده اند، به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود. در لشکرکشی ها، اگر در روزهای گذشته مهاجم و مدافع به اکانت یکدیگر سر زده اند، به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود. در لشکرکشی ها، مهاجم نمی تواند جانشین خود را غارت نمایید. در لشکرکشی ها، مهاجم نمی تواند بازیکنی را که جانشین او می باشد، غارت نماید. در ارسال منابع و نیروی متخصص، بین دو بازیکن باید همیشه تعادل برقرار باشد و * از ارسال های یک طرفه جلوگیری می نماید. در ارسال منابع و نیروی متخصص، اگر ارسال کننده قبلا دریافت کننده را غارت کرده باشد و منابع درخواستی برای ارسال، بیشتر از منابعی باشد که بازیکن ارسال کننده از بازیکن دریافت کننده غارت کرده، * از این ارسال منابع جلوگیری می نماید. در ارسال منابع و نیروی متخصص، در صورتیکه بازیکن دریافت کننده در روزهای گذشته توسط بازیکن ارسال کننده غارت شده باشد، * از این ارسال منابع جلوگیری می نماید. در ارسال منابع و نیروی متخصص، اگر در روزهای گذشته ارسال کننده و دریافت کننده به اکانت یکدیگر سر زده اند، به این دلیل * از این ارسال منابع جلوگیری می نماید. hossein shabani
این مطلب در 1392/11/14 08:58:24 نوشته شده است و در 1392/11/14 08:58:59 ویرایش شده است .
hossein shabani
گویا مسدود شده ممنون انجمن بزرگ بازی بزرگتر عصر پادشاهان اگه تشکر داشت بزن |
منوی کاربری
|
||