چطور میشه رمز اکانت رو عوض کرد؟
من نیم ساعت نبودم اومدم دیدم همه ی منابعم مصرف شده و دارم به 99 تا شهر حمله میکنم !!!!!
چی شده؟ فکر کنم هکم کردن!
خواهشا کمک کنین
بدک نیستم!
چطور میشه رمز اکانت رو عوض کرد؟
من نیم ساعت نبودم اومدم دیدم همه ی منابعم مصرف شده و دارم به 99 تا شهر حمله میکنم !!!!!
چی شده؟ فکر کنم هکم کردن!
خواهشا کمک کنین
داداش فقط از طریق اکانت مرکزی میشه.طور دیگه ای نمیشه پسوردو عوض کرد.
آخه اونجا میشه پسورد اکانت مرکزی رو تغییر داد نه ورودی بازی
بدک نیستم!
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداش فقط از طریق اکانت مرکزی میشه.طور دیگه ای نمیشه پسوردو عوض کرد.[/div][/quote]
آخه اونجا میشه پسورد اکانت مرکزی رو تغییر داد نه ورودی بازی
خوب فقط همین مدلی میشه. نمیشه واسه یه سرور جدا عوض کرد.
یعنی واقعا هچ راهی نیست؟ اینطوری که من بدبخت میشم و به راحتی اون کسی که امروز هکم کرده فردا هم میکنه!
بدک نیستم!
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب فقط همین مدلی میشه. نمیشه واسه یه سرور جدا عوض کرد.[/div][/quote]
یعنی واقعا هچ راهی نیست؟ اینطوری که من بدبخت میشم و به راحتی اون کسی که امروز هکم کرده فردا هم میکنه!
خوب داداش از اکانت مرکزی عوض کن .پسورد ایمیلتم عوض کن.کسی نمیتونه وارد بشه.من خودمم کسی وارد اکانتم میشد ولی همین کارو کردم.
آخه از اون جا فقط میشه رمز اکانت مرکزی رو عوض کرد نه ورودی بازی
اون فرد از زمز ورودی بازی میاد تو نه مرکزی!!!!
بدک نیستم!
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]خوب داداش از اکانت مرکزی عوض کن .پسورد ایمیلتم عوض کن.کسی نمیتونه وارد بشه.من خودمم کسی وارد اکانتم میشد ولی همین کارو کردم.[/div][/quote]
آخه از اون جا فقط میشه رمز اکانت مرکزی رو عوض کرد نه ورودی بازی
اون فرد از زمز ورودی بازی میاد تو نه مرکزی!!!!:!:
نه داداش رمز ورود به بازی با رمز ورود به انجمن یکیه .کلا یه رمز داریم.مگر این که اکانت موقت ساخته باشه روی اون سرور که بازم باید بری تو اکانت مرکزی قسمت بازی های من و اکانت موقتو حذف کنی و یکی دیگه بسازی.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
نه داداش رمز ورود به بازی با رمز ورود به انجمن یکیه .کلا یه رمز داریم.مگر این که اکانت موقت ساخته باشه روی اون سرور که بازم باید بری تو اکانت مرکزی قسمت بازی های من و اکانت موقتو حذف کنی و یکی دیگه بسازی.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.