اینایی که تمدید میکنن بیشترشون بازی بلد نیستن اول تا آخر فارمن فقط با مقداری تلفات بیشتر که در عوضش بزرگتر میشن و منابع بیشتری هم میدن یه جور پرورش فارمه به نظر من
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
اینایی که تمدید میکنن بیشترشون بازی بلد نیستن اول تا آخر فارمن فقط با مقداری تلفات بیشتر که در عوضش بزرگتر میشن و منابع بیشتری هم میدن :lol: :mrgreen: یه جور پرورش فارمه به نظر من :lol:
سرور های قبل من تمدید میکرم ولی سرور 22تمدید نکردم البته الان به اکانت حمله میشه
سرور 15 هم بدون تمدید بازی کردم ولی از شانس بد درست همسایه شدم با کسی که جزو 10 نفر غارت بود
تا فردا طرف رو دیوار میکنم
اسمان ابی بمان
سرور های قبل من تمدید میکرم:mrgreen: ولی سرور 22تمدید نکردم:roll: البته الان به اکانت حمله میشه:mrgreen:
سرور 15 هم بدون تمدید بازی کردم ولی از شانس بد درست همسایه شدم با کسی که جزو 10 نفر غارت بود:shock:
تا فردا طرف رو دیوار میکنم:mrgreen:
اینایی که تمدید میکنن بیشترشون بازی بلد نیستن اول تا آخر فارمن فقط با مقداری تلفات بیشتر که در عوضش بزرگتر میشن و منابع بیشتری هم میدن یه جور پرورش فارمه به نظر من
آرش خودتی؟
هنوز وب سایتت را داری؟
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]اینایی که تمدید میکنن بیشترشون بازی بلد نیستن اول تا آخر فارمن فقط با مقداری تلفات بیشتر که در عوضش بزرگتر میشن و منابع بیشتری هم میدن :lol: :mrgreen: یه جور پرورش فارمه به نظر من :lol:[/div][/quote]
آرش خودتی؟
هنوز وب سایتت را داری؟
آرش خودتی؟
هنوز وب سایتت را داری؟
آره
نه
بیا خصوصی
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]amirgogo[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]اینایی که تمدید میکنن بیشترشون بازی بلد نیستن اول تا آخر فارمن فقط با مقداری تلفات بیشتر که در عوضش بزرگتر میشن و منابع بیشتری هم میدن :lol: :mrgreen: یه جور پرورش فارمه به نظر من :lol:[/div][/quote]
آرش خودتی؟
هنوز وب سایتت را داری؟[/div][/quote]
آره
نه
بیا خصوصی
خب داداش اویل بازی ادم بیشتر به منابعشون نیاز داره
㋡اگه نگیم و نخندیم پیاز میشیم و میگندیم㋡
[quote][div][b]amir 6[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]اینایی که تمدید میکنن بیشترشون بازی بلد نیستن اول تا آخر فارمن فقط با مقداری تلفات بیشتر که در عوضش بزرگتر میشن و منابع بیشتری هم میدن :lol: :mrgreen: یه جور پرورش فارمه به نظر من :lol:[/div][/quote]
خب داداش اویل بازی ادم بیشتر به منابعشون نیاز داره[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.