سلام.من از دوستانی که در عصر پادشاهان خبره هستند و زود پیشرفت میکنن در خواست میکنم بیان و به اصطلاح راز موفقیتشونو بگن تا افراد تازه وارد هم بتونن یه کارایی بکنن......
این مطلب در 1392/11/04 11:21:11 نوشته شده است و در 1392/11/04 11:35:03 ویرایش شده است .
سلام.من از دوستانی که در عصر پادشاهان خبره هستند و زود پیشرفت میکنن در خواست میکنم بیان و به اصطلاح راز موفقیتشونو بگن تا افراد تازه وارد هم بتونن یه کارایی بکنن......
اولین رازش اینه که زیاد رو اکت باشی. و راهنما رو خونده باشی.
دومین راز غارت کردن دوستان فارم و زدن سکه هست.
[quote][div][b]rezatak[/b][/div][div]سلام.من از دوستانی که در عصر پادشاهان خبره هستند و زود پیشرفت میکنن در خواست میکنم بیان و به اصطلاح راز موفقیتشونو بگن تا افراد تازه وارد هم بتونن یه کارایی بکنن......[/div][/quote]
اولین رازش اینه که زیاد رو اکت باشی. و راهنما رو خونده باشی.
دومین راز غارت کردن دوستان فارم و زدن سکه هست.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.