با عرض سلام خدمت دوستان و عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی .
1) من یادم رفته هنگام ثبت نام کدوم منطقه رو انتخاب کرده بودم ( شمال شرقی و غربی و جنوب و ....) چجوری میتونم پیدا کنم ؟
2) بعد اینکه مثلا 1000 تا جاسوس فرستادیم به آبادی مثلا آهن ! بعدش سربازارو بفرستیم جنگ کنن و بعدش نیرو متخصص بفرستیم ؟ نیروی متخصص چند تا باید باشه ؟؟
ممنون از جواب شما
با عرض سلام خدمت دوستان و عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی .
1) من یادم رفته هنگام ثبت نام کدوم منطقه رو انتخاب کرده بودم ( شمال شرقی و غربی و جنوب و ....) چجوری میتونم پیدا کنم ؟
2) بعد اینکه مثلا 1000 تا جاسوس فرستادیم به آبادی مثلا آهن ! بعدش سربازارو بفرستیم جنگ کنن و بعدش نیرو متخصص بفرستیم ؟ نیروی متخصص چند تا باید باشه ؟؟
ممنون از جواب شما
جواب سوال1:میتونی بری مختصات شهرت رو روی نقشه ببینی تا معلوم بشه.مثلا مختصات 140 90 معلومه که شمال شرقه.
25 380- هستش ! کجا میشه ؟
اگه منظورتون بیست و پنج و _منفی سیصد و هشتاده میشه جنوب شرق
inera@att.net
[quote][div][b]افتخار آذری ها[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]جواب سوال1:میتونی بری مختصات شهرت رو روی نقشه ببینی تا معلوم بشه.مثلا مختصات 140 90 معلومه که شمال شرقه.
[/div][/quote]
25 380- هستش ! کجا میشه ؟ :)[/div][/quote]
جواب سوال1:میتونی بری مختصات شهرت رو روی نقشه ببینی تا معلوم بشه.مثلا مختصات 140 90 معلومه که شمال شرقه.
چه جالب دقیقا روبه روی هم رو گفتیم
به امو ها ظلم میشه
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]افتخار آذری ها[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]جواب سوال1:میتونی بری مختصات شهرت رو روی نقشه ببینی تا معلوم بشه.مثلا مختصات 140 90 معلومه که شمال شرقه.
[/div][/quote]
اگه منظورتون بیست و پنج و _منفی سیصد و هشتاده میشه جنوب شرق[/div][/quote]
چه جالب دقیقا روبه روی هم رو گفتیم :lol::lol::D
نه آخه موقع تایپ کردن برعکسه. یعنی جای عددا رو برعکس کردم
inera@att.net
[quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]افتخار آذری ها[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]جواب سوال1:میتونی بری مختصات شهرت رو روی نقشه ببینی تا معلوم بشه.مثلا مختصات 140 90 معلومه که شمال شرقه.
[/div][/quote]
چه جالب دقیقا روبه روی هم رو گفتیم :lol::lol::D[/div][/quote]
آره فهمیدم یه معضل شده واقعا اصن اعصاب آدم خورد میشه حتما باید به حروف بنویسیم
به امو ها ظلم میشه
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]twilighterian[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]افتخار آذری ها[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]جواب سوال1:میتونی بری مختصات شهرت رو روی نقشه ببینی تا معلوم بشه.مثلا مختصات 140 90 معلومه که شمال شرقه.
[/div][/quote]
چه جالب دقیقا روبه روی هم رو گفتیم :lol::lol::D[/div][/quote]
نه آخه موقع تایپ کردن برعکسه. یعنی جای عددا رو برعکس کردم[/div][/quote]
آره فهمیدم ;);) یه معضل شده واقعا اصن اعصاب آدم خورد میشه حتما باید به حروف بنویسیم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.