ممنون از همتون.ولی همه داداشا رکب خوردید تاریخ تولد فیسبوکم 1.1.1994 ولی این نیست.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
ممنون از همتون.ولی همه داداشا رکب خوردید تاریخ تولد فیسبوکم 1.1.1994 ولی این نیست.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ممنون از همتون.ولی همه داداشا رکب خوردید تاریخ تولد فیسبوکم 1.1.1994 ولی این نیست.
میدونستم
اگه امروز بود که از10 روز پیش میگفتی
پس کیه؟
inera@att.net
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]ممنون از همتون.ولی همه داداشا رکب خوردید تاریخ تولد فیسبوکم 1.1.1994 ولی این نیست.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
میدونستم:D
اگه امروز بود که از10 روز پیش میگفتی:D
پس کیه؟;)
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]ممنون از همتون.ولی همه داداشا رکب خوردید تاریخ تولد فیسبوکم 1.1.1994 ولی این نیست.:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
ای ادمه زرنگ حالا فهمیدم تو عکس خوابت نمیاد داری فکر میکنی که مارو چه جوری سر کار بزاری[/div][/quote]قسمت میدم عکستو عوض کن هی فکر میکنم دختری کامنت میزاری
بله بله چند نفرم پیام دادن تو فیسبوک منم گفتم مرسی از به یاد بودن بهشون نگفتم تاریخ اشتباس
پارسال هم به من نامه اشتباهی دادند منم خودمو نشکوندم گفتم ممنون دمتون گرم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]بله بله چند نفرم پیام دادن تو فیسبوک منم گفتم مرسی از به یاد بودن بهشون نگفتم تاریخ اشتباس:lol:[/div][/quote]
پارسال هم به من نامه اشتباهی دادند منم خودمو نشکوندم گفتم ممنون دمتون گرم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.