گفتم یه تاپیک درمورد موبایل بزنم که بدونم آمار کدوم مدل گوشی ها بین کاربران زیاده هرکی دوست داره مدل گوشیش رو تو این تاپیک بذاره و در مورد فواید و مضراتش یکی دو مورد بنویسه البته قیمتشم فراموش نشه.
اول خودم شروع میکنم من گوشیم Huawei Ascend Y300 هستش که فوایدش اندروید 4.1.1 هستش و نمای داخلی زیبایی داره و نسبت به قیمش امکانات زیادی داره که خوبه اما مضراتش اینه که زود باتری خالی میکنه و صدای بلندگوش خیلی زیاد نمیشه که تو محیط باز بشه آهنگ گوش داد
من موقع گرونی خریدم 475هزارتومان اما الان میگن ارزون شده
زندگی دو رو داره یکی خوبه اون یکی بد اما انگار کلا روشو از ما برگردونده نه میتونیم خوبیشو بفهمیم نه بدیشو
سلام دوستان
گفتم یه تاپیک درمورد موبایل بزنم که بدونم آمار کدوم مدل گوشی ها بین کاربران زیاده هرکی دوست داره مدل گوشیش رو تو این تاپیک بذاره و در مورد فواید و مضراتش یکی دو مورد بنویسه البته قیمتشم فراموش نشه.
اول خودم شروع میکنم من گوشیم Huawei Ascend Y300 هستش که فوایدش اندروید 4.1.1 هستش و نمای داخلی زیبایی داره و نسبت به قیمش امکانات زیادی داره که خوبه اما مضراتش اینه که زود باتری خالی میکنه و صدای بلندگوش خیلی زیاد نمیشه که تو محیط باز بشه آهنگ گوش داد
من موقع گرونی خریدم 475هزارتومان اما الان میگن ارزون شده:|
من 1100 دارم
معایبی که نداره و گوشی فوق العاده قوی ای هست
ولی یه نکته و فایده خیلی خوبی که داره وقتی دنبال کسی میکنی اگه طرف واینستاد گوشیو ول بدی رو سر طرف در جا ثابتش میکنه. البته به گوشی حتی یک خط هم نمیوفته.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
من 1100 دارم
ولی یه نکته و فایده خیلی خوبی که داره وقتی دنبال کسی میکنی اگه طرف واینستاد گوشیو ول بدی رو سر طرف در جا ثابتش میکنه. البته به گوشی حتی یک خط هم نمیوفته. :shock:
من 1100 دارم
ولی یه نکته و فایده خیلی خوبی که داره وقتی دنبال کسی میکنی اگه طرف واینستاد گوشیو ول بدی رو سر طرف در جا ثابتش میکنه. البته به گوشی حتی یک خط هم نمیوفته.
یکی از قابلیتاش اینه که وقتی ایفونم که داشته باشی صبح شارژش 100 باشه ظهر 3 درصد میشه
ولی 1100 در تاریخ 26/10/1392 شارژش 100 باشه
در تاریخ 14/12/1392 تازه میشه 99
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من 1100 دارم
ولی یه نکته و فایده خیلی خوبی که داره وقتی دنبال کسی میکنی اگه طرف واینستاد گوشیو ول بدی رو سر طرف در جا ثابتش میکنه. البته به گوشی حتی یک خط هم نمیوفته. :shock:[/div][/quote]
یکی از قابلیتاش اینه که وقتی ایفونم که داشته باشی صبح شارژش 100 باشه ظهر 3 درصد میشه
ولی 1100 در تاریخ 26/10/1392 شارژش 100 باشه
در تاریخ 14/12/1392 تازه میشه 99
من 1100 دارم
آخ دلم مردم از خنده
یه 1100 دارم
یه N73 دارم
یه KP500 دارم
هر سه تاش به درد نخوره هیچ فایده ای هم ندارن فقط به درد اس دادن میخورن و حرفیدن
پس شما گردو رو باچی میشکنین؟
[quote][div][b]m1p69[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من 1100 دارم
ولی یه نکته و فایده خیلی خوبی که داره وقتی دنبال کسی میکنی اگه طرف واینستاد گوشیو ول بدی رو سر طرف در جا ثابتش میکنه. البته به گوشی حتی یک خط هم نمیوفته. :shock:[/div][/quote]
آخ دلم مردم از خنده :mrgreen:
یه 1100 دارم
یه N73 دارم
یه KP500 دارم
:lol: هر سه تاش به درد نخوره هیچ فایده ای هم ندارن فقط به درد اس دادن میخورن و حرفیدن :lol:[/div][/quote]
پس شما گردو رو باچی میشکنین؟
من گوشیم galexy fame سامسونگ جدیده یک گیگ رم داخلی میخوره دوبین از جلو . گرافیکس فوق العادس دوبینشم عالیه اندروید چهار تنها بدیش اینه که زیاد هنگ میکنه
Ƙєηѕнι
من گوشیم galexy fame سامسونگ جدیده یک گیگ رم داخلی میخوره دوبین از جلو . گرافیکس فوق العادس دوبینشم عالیه اندروید چهار تنها بدیش اینه که زیاد هنگ میکنه:D
من Sony Xperia L دارم
قیمتش : 680 تومنه
بدی نداشته
خوبیش : صفحه نمایش 4.3 اینچی با کیفیت خوب
نسخه 4.1 * عامل اندروید
سختافزار مناسب
پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
وجود چیپ NFC و قابلیت DLNA
دوربین 8 مگاپیکسلی با قابلیت فیلمبرداری HD
قیمت مناسب
من Sony Xperia L دارم
قیمتش : 680 تومنه
بدی نداشته
خوبیش : صفحه نمایش 4.3 اینچی با کیفیت خوب
نسخه 4.1 سیستم عامل اندروید
سختافزار مناسب
پشتیبانی از کارت حافظه جانبی
وجود چیپ NFC و قابلیت DLNA
دوربین 8 مگاپیکسلی با قابلیت فیلمبرداری HD
قیمت مناسب
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.