من به یه مشکل اساسی برخورد کردم تو این بازی ،،اونم اینه که این بازی بعد یه مدت کوتاه خیلی تکراری میشه ،،علتشم اینه که تو این بازی لشکر کشی رو به صورت خلاصه نشون میده ،،یعنی جنگ و غارتو نشون نمیده فقط یه پیغامی میاد که شما فلان جارو غارت کردین یا فلانی به شما حمله کرده ،،این به نظر من خیلی مسخرس،،من بازی کامپیوتری این نوع بازیهای استرا تژیک رو که تو بازار موجوده رو بازی کردم ،،که تو اون بازیها سربازهای ساخته شده رو به صورت نفر به نفر نشون میده ،،خود جنگو نشون میده ،،برگشت سربازارو نشون میده ،،تازه میتونین روی نقشه سربازاتونو هدایت کنین به هر سمتی که میخواین و کلی مزایای دیگه که در کل هیجان این نوع بازیهارو بالا میبره،،به نظر من این بازی خسته کننده و تکراریه،،خواهش میکنم از مسئولین این بازی ،،که حتما" رسیدگی کنن،،چون روز به روز طرفدارای این بازیه عصر پادشاهان داره کمترو کمتر میشه،،ممنون
mtn61من به یه مشکل اساسی برخورد کردم تو این بازی ،،اونم اینه که این بازی بعد یه مدت کوتاه خیلی تکراری میشه ،،علتشم اینه که تو این بازی لشکر کشی رو به صورت خلاصه نشون میده ،،یعنی جنگ و غارتو نشون نمیده فقط یه پیغامی میاد که شما فلان جارو غارت کردین یا فلانی به شما حمله کرده ،،این به نظر من خیلی مسخرس،،من بازی کامپیوتری این نوع بازیهای استرا تژیک رو که تو بازار موجوده رو بازی کردم ،،که تو اون بازیها سربازهای ساخته شده رو به صورت نفر به نفر نشون میده ،،خود جنگو نشون میده ،،برگشت سربازارو نشون میده ،،تازه میتونین روی نقشه سربازاتونو هدایت کنین به هر سمتی که میخواین و کلی مزایای دیگه که در کل هیجان این نوع بازیهارو بالا میبره،،به نظر من این بازی خسته کننده و تکراریه،،خواهش میکنم از مسئولین این بازی ،،که حتما" رسیدگی کنن،،چون روز به روز طرفدارای این بازیه عصر پادشاهان داره کمترو کمتر میشه،،ممنون
اونا بازیای هستن که به صورت دیسک عرضه میشن و باید نصب بشن بازی هایی که به صورت تحت وب نشون نمیدن بازی های خارجی مشابه هم هست یا اگه هست خیلی مختصر 2 تا سرباز به عنوان نماد میان میرن همین