حتما خیلی ها با کتاب شازده کوچولو آشنا هستند
خب من می خوام کسانی را که این کتاب را نخوندن اینو بخونن
خب هرشب 1 ص
داداش از ما تقلبی میکنی
مو ایطوریم
[quote][div][b]kingcrab[/b][/div][div]:lol:حتما خیلی ها با کتاب شازده کوچولو آشنا هستند
خب من می خوام کسانی را که این کتاب را نخوندن اینو بخونن
خب هرشب 1 ص
[/div][/quote]
داداش از ما تقلبی میکنی:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
یک بار 6 سالم که بود تو کتابی به اسم قصه های واقعی_که درباره ی جنگل بکر نوشته شده بود__تصویر محشری دیدم از یک مار بوآ که داشت حیوانی را می بلعید.
تو کتاب آمده بود که(مار های بوآ شکارشان را همین جور درسته قورت می دهند.بی این که بجوندش.بعد دیگر نمی توانند از جا بجنبند و تمام شش ماهی را کههضمش طول می کشد می گیرند می خوابند))
این را که خواندم،راجع به چیز هایی که در جنگل اتفاق می افتد کلی فکر کردم و دست آخر توانستم با یک مداد رنگی اولین نقاشیم را از کار در آرم.
لایک فراموش نشه
این ص1 بود....
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
یک بار 6 سالم که بود تو کتابی به اسم قصه های واقعی_که درباره ی جنگل بکر نوشته شده بود__تصویر محشری دیدم از یک مار بوآ که داشت حیوانی را می بلعید.
تو کتاب آمده بود که:((مار های بوآ شکارشان را همین جور درسته قورت می دهند.بی این که بجوندش.بعد دیگر نمی توانند از جا بجنبند و تمام شش ماهی را کههضمش طول می کشد می گیرند می خوابند:o:o:o:o:o))
این را که خواندم،راجع به چیز هایی که در جنگل اتفاق می افتد کلی فکر کردم و دست آخر توانستم با یک مداد رنگی اولین نقاشیم را از کار در آرم.
لایک فراموش نشه
این ص1 بود....
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.