سلام به همه ی انجمنی های گرامی
این تایپیک رو زدم تا اسم اتحاد های هم دیگر رو بدونیم تا بتونیم به هم کمک کنیم و دیپلماسی برقرار کنیم اگه خواستید بقیه نفهمن پیام بده
تو نمیتونی مث من باشی
این تایپیک رو زدم تا اسم اتحاد های هم دیگر رو بدونیم تا بتونیم به هم کمک کنیم و دیپلماسی برقرار کنیم اگه خواستید بقیه نفهمن پیام بده;)
شما از اتحاد گرشاسب اخراج شدی . شوخی کردم سرور های قبل رو میگی داداش
omidchek
این تایپیک رو زدم تا اسم اتحاد های هم دیگر رو بدونیم تا بتونیم به هم کمک کنیم و دیپلماسی برقرار کنیم اگه خواستید بقیه نفهمن پیام بده
سرور 8 بیا بالا ........
شما از اتحاد گرشاسب اخراج شدی . :D:D:D شوخی کردم سرور های قبل رو میگی داداش[quote][div][b]omidchek[/b][/div][div]سلام به همه ی انجمنی های گرامی
این تایپیک رو زدم تا اسم اتحاد های هم دیگر رو بدونیم تا بتونیم به هم کمک کنیم و دیپلماسی برقرار کنیم اگه خواستید بقیه نفهمن پیام بده;)[/div][/quote]
omidchek
آره مثلا سرور9
تو نمیتونی مث من باشی
[quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]شما از اتحاد گرشاسب اخراج شدی . :D:D:D شوخی کردم سرور های قبل رو میگی داداش[quote][div][b]omidchek[/b][/div][div]سلام به همه ی انجمنی های گرامی
این تایپیک رو زدم تا اسم اتحاد های هم دیگر رو بدونیم تا بتونیم به هم کمک کنیم و دیپلماسی برقرار کنیم اگه خواستید بقیه نفهمن پیام بده;)[/div][/quote]
[/div][/quote]
آره مثلا سرور9
omidchek
آره مثلا سرور9
منو که میشناسید ولی متاسفانه با هیچ اتحادی دیپ نداریم
این مطلب در 1391/10/12 13:25:36 نوشته شده است و در 1391/10/12 13:25:51 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]omidchek[/b][/div][div][quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]شما از اتحاد گرشاسب اخراج شدی . :D:D:D شوخی کردم سرور های قبل رو میگی داداش[quote][div][b]omidchek[/b][/div][div]سلام به همه ی انجمنی های گرامی
[/div][/quote]
آره مثلا سرور9
[/div][/quote]
منو که میشناسید ولی متاسفانه با هیچ اتحادی دیپ نداریم
از اصطلاحه * دیگه بالا نرو میوفتی دستو پات میشکنه
من موندم چرا همه تو این انجمن از تیکه کلامای ما استفاده میکنند
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]shoook[/b][/div][div]اوریین اورین:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
از اصطلاحه کس دیگه بالا نرو میوفتی دستو پات میشکنه
از اصطلاحه * دیگه بالا نرو میوفتی دستو پات میشکنه
راست میگی اصلا جنبه نداره
http://uploadboy.com/free1932.html
اپلود فایل و کسب در امد به جای upcity از این استفاده کنید
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]shoook[/b][/div][div]اوریین اورین:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
از اصطلاحه کس دیگه بالا نرو میوفتی دستو پات میشکنه
من موندم چرا همه تو این انجمن از تیکه کلامای ما استفاده میکنند[/div][/quote]
راست میگی اصلا جنبه نداره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.