سلام من چون که کار های زیادی دارم نمیرسم که آنلاین باشم تا ارتقا بدم واسه همین فکر کردم چقدر خوب میشد که یه فابلیت بود که مثل:
(قراردادن 2 افزونه در صف ساخت) ولی این یکی ( ارتفاع دادن یک ساختمان بعد از اتمام دیگری)
و چون که تاپیک قبلی از اسپم پر شده بود دوباره راه اندازیش کردم!
دقیق تر بگم:
1.سکه میخرید
2. قراردادن 2 ساختمان در صف ساخت در همه شهرها (یک هفته) با 6 سکه فعال میکنید.
3.بعد قابلیت جدید : ارتفاع دادن یک ساختمان بعد از اتمام ساختمان دیگری (یک هفته) با 7 سکه فعال میکنید (مثلاً 7 سکه )
4.بعد قراردادن 2 افزونه در صف ساخت در همه شهر ها (یک هفته) با 7 سکه فعال میکنید
5.بعد قابلیت جدید : ارتفاع دادن یک افزونه بعد از اتمام افزونه دیگری (یک هفته) با 9 سکه فعال میکنید (مثلاً 9 سکه )
و اگه بشه مطمعن باشید که همه. همــــــــــــــــــــــــــــه فعالش میکنن مثل:قراردادن 2 ساختمان در صف ساخت
و سکه هم بیشتر میخواد
(قراردادن 2 افزونه در صف ساخت) ولی این یکی ( ارتفاع دادن یک ساختمان بعد از اتمام دیگری)
و چون که تاپیک قبلی از اسپم پر شده بود دوباره راه اندازیش کردم!
دقیق تر بگم:
1.سکه میخرید
2. قراردادن 2 ساختمان در صف ساخت در همه شهرها (یک هفته) با 6 سکه فعال میکنید.
3.بعد قابلیت جدید : ارتفاع دادن یک ساختمان بعد از اتمام ساختمان دیگری (یک هفته) با 7 سکه فعال میکنید (مثلاً 7 سکه )
4.بعد قراردادن 2 افزونه در صف ساخت در همه شهر ها (یک هفته) با 7 سکه فعال میکنید
5.بعد قابلیت جدید : ارتفاع دادن یک افزونه بعد از اتمام افزونه دیگری (یک هفته) با 9 سکه فعال میکنید (مثلاً 9 سکه )
و اگه بشه مطمعن باشید که همه. همــــــــــــــــــــــــــــه فعالش میکنن مثل:قراردادن 2 ساختمان در صف ساخت
و سکه هم بیشتر میخواد
نظرسنجی
- پیوستن به سطل زباله
- پیوستن به قابلیت های ویژه
این مطلب در 1392/10/21 14:39:11 نوشته شده است و در 1392/10/21 14:44:04 ویرایش شده است .