تنها چیزی که برای انسان مهمه دوسته
پس بیخود دوستانمون رو نرنجونیم
[quote][div][b]کوروش110[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div]:|ایکیوت تو حلقم که نمی دونی مرورگر چیه[/div][/quote]
شاید سنش کمه.[/div][/quote]
من9سالمه ولی میدونم مرورگر چیه[/div][/quote]
اره جان خوت تو 9 سالته
ساخت لباس ورزشی از بین 32تیم جام جهانی
اگه می خواید اسم تیم -اسمتون به انگلیسی-شماره پیرهن رو برام بفرستید
[quote][div][b]dj_mehdi5[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش110[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div]:|ایکیوت تو حلقم که نمی دونی مرورگر چیه[/div][/quote]
اره جان خوت تو 9 سالته[/div][/quote]
بخدا9سالمه
یه چیز به نامه پیامه خصوصی اختراع شده در این جور شرایط ارسال می کنی و تاپیک رو الکی بالا نمیاری و اسپم نمیدی
[quote][div][b]کوروش110[/b][/div][div][quote][div][b]dj_mehdi5[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش110[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div]:|ایکیوت تو حلقم که نمی دونی مرورگر چیه[/div][/quote]
اره جان خوت تو 9 سالته[/div][/quote]
بخدا9سالمه[/div][/quote]
یه چیز به نامه پیامه خصوصی اختراع شده در این جور شرایط ارسال می کنی و تاپیک رو الکی بالا نمیاری و اسپم نمیدی
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.