چرا وقتی روی یکی از بناهام کلیک میکنم اطلاعات اون فقط برای چند صدم ثانیه میاد و میره نمیتونم هیچ کاری بکنم لطفا راهنماییم کنید خواهش؟
سریع استپ رو بزن.[quote][div][b]باران69[/b][/div][div]چرا وقتی روی یکی از بناهام کلیک میکنم اطلاعات اون فقط برای چند صدم ثانیه میاد و میره نمیتونم هیچ کاری بکنم لطفا راهنماییم کنید خواهش؟:?::cry:[/div][/quote]
چرا وقتی روی یکی از بناهام کلیک میکنم اطلاعات اون فقط برای چند صدم ثانیه میاد و میره نمیتونم هیچ کاری بکنم لطفا راهنماییم کنید خواهش؟
کنترل + اف5 رو بزن شاید درست شه.
[quote][div][b]باران69[/b][/div][div]چرا وقتی روی یکی از بناهام کلیک میکنم اطلاعات اون فقط برای چند صدم ثانیه میاد و میره نمیتونم هیچ کاری بکنم لطفا راهنماییم کنید خواهش؟:?::cry:[/div][/quote]
کنترل + اف5 رو بزن شاید درست شه.
همینطور که در نام ها اسم من هم نوشته شده یعنی من هم چیزی نمی دانم!
امضا ندارم
[quote][div][b]قمانمهرشاد[/b][/div][div][quote][div][b]باران69 و قمانمهرشاد[/b][/div][div]چرا وقتی روی یکی از بناهام کلیک میکنم اطلاعات اون فقط برای چند صدم ثانیه میاد و میره نمیتونم هیچ کاری بکنم لطفا راهنماییم کنید خواهش؟:?::cry:[/div][/quote] همینطور که در نام ها اسم من هم نوشته شده یعنی من هم چیزی نمی دانم![/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.