soh8
با سلام
تو قسمت اردوگاه/مقصد های دلخواه یه ایکونی هست لشکرکشی فوری این چی کار میکنه من که هربار زدم رفتم از اوردوگاه بیرون دوباره اومدم تیکش رفته بود این اصلا چی هست؟؟
این قسمت به اصطلاح میگن فارم لیست.
فرض کنیم شما توی سرور 100 نفر فارم کردید و حالا میخواین بهشون حمله کنین برای پیدا کردن هرکدوم توی نقشه و وارد کردن نیرو بهش کلی از زمانتو از دست میدی.ولی با این گزینه میتونی کلی توی زمانت صرفه جویی کنی.نحوه کارش هم اینطوری هست:
روی نقشه روی شهر مورد نظر کلیک میکنی گزینه افزودن به مقصد دلخواه میزنی توی کادر باز شده نوع و تعداد نیروتو میزنی. از این به بعد هردفعه میای توی اردوگاه قسمت مقصد دلخواه اون تیکو فعال میکنی و روی دومین دایره از سمت راست کلید میکنی.تبریک میگم نیرو های شما ارسال شد
ایدی ریدکال 7626478
ایدی یاهوو Binamonesh0n@yahoo.com
کل کل ممنوع
دوست باشیم با هم
[quote][div][b]soh8[/b][/div][div]با سلام
تو قسمت اردوگاه/مقصد های دلخواه یه ایکونی هست لشکرکشی فوری این چی کار میکنه من که هربار زدم رفتم از اوردوگاه بیرون دوباره اومدم تیکش رفته بود این اصلا چی هست؟؟:?:[/div][/quote]
این قسمت به اصطلاح میگن فارم لیست.
فرض کنیم شما توی سرور 100 نفر فارم کردید و حالا میخواین بهشون حمله کنین برای پیدا کردن هرکدوم توی نقشه و وارد کردن نیرو بهش کلی از زمانتو از دست میدی.ولی با این گزینه میتونی کلی توی زمانت صرفه جویی کنی.نحوه کارش هم اینطوری هست:
روی نقشه روی شهر مورد نظر کلیک میکنی گزینه افزودن به مقصد دلخواه میزنی توی کادر باز شده نوع و تعداد نیروتو میزنی. از این به بعد هردفعه میای توی اردوگاه قسمت مقصد دلخواه اون تیکو فعال میکنی و روی دومین دایره از سمت راست کلید میکنی.تبریک میگم نیرو های شما ارسال شد:)