اگر برای تسخیر یک آبادی قهرمان نداشته باشه میشه به آبادی حمله کرد و همه نیروهای در آبادی رو از بین برد اما بعدا یه قهرمان بفرستی تا تسخیر کنه ؟ نیروهای آن دوباره ساخته میشه ؟
اگر برای تسخیر یک آبادی قهرمان نداشته باشه میشه به آبادی حمله کرد و همه نیروهای در آبادی رو از بین برد اما بعدا یه قهرمان بفرستی تا تسخیر کنه ؟ نیروهای آن دوباره ساخته میشه ؟
سلام.من یک سوال دیگه داشتم.من یک ابادی با ذخایر گندم تسخیر کردم.حالا باید چی کار کنم که گندم بهم بده؟در کل حالا باید چی کارش کنم؟
تو راهنما قسمت ابادی هارو مطالعه کن
باید کشاورز بفرستی
[quote][div][b]habib0935[/b][/div][div]سلام.من یک سوال دیگه داشتم.من یک ابادی با ذخایر گندم تسخیر کردم.حالا باید چی کار کنم که گندم بهم بده؟در کل حالا باید چی کارش کنم؟[/div][/quote]
تو راهنما قسمت ابادی هارو مطالعه کن
باید کشاورز بفرستی
سلام.من یک سوال دیگه داشتم.من یک ابادی با ذخایر گندم تسخیر کردم.حالا باید چی کار کنم که گندم بهم بده؟در کل حالا باید چی کارش کنم؟
20تا کشاورز بفرست.[quote][div][b]habib0935[/b][/div][div]سلام.من یک سوال دیگه داشتم.من یک ابادی با ذخایر گندم تسخیر کردم.حالا باید چی کار کنم که گندم بهم بده؟در کل حالا باید چی کارش کنم؟[/div][/quote]
ارمان ان از شما بعید بود!!!
اضافه گفتی!!!15 تا برای تولید 75 درصد کافیه
ایدی ریدکال 7626478
ایدی یاهوو Binamonesh0n@yahoo.com
کل کل ممنوع دوست باشیم با هم
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]20تا کشاورز بفرست.[quote][div][b]habib0935[/b][/div][div]سلام.من یک سوال دیگه داشتم.من یک ابادی با ذخایر گندم تسخیر کردم.حالا باید چی کار کنم که گندم بهم بده؟در کل حالا باید چی کارش کنم؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
آرمان برای 100% گفت
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]azhman[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]20تا کشاورز بفرست.[quote][div][b]habib0935[/b][/div][div]سلام.من یک سوال دیگه داشتم.من یک ابادی با ذخایر گندم تسخیر کردم.حالا باید چی کار کنم که گندم بهم بده؟در کل حالا باید چی کارش کنم؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
اضافه گفتی!!!15 تا برای تولید 75 درصد کافیه[/div][/quote]
آرمان برای 100% گفت
آرمان برای 100% گفت
چطور میشه 100درصد از یه ابادی گرفت؟؟؟؟ حداکثر تولید منابع برای ابادی جفت 75 درصد هست
ایدی ریدکال 7626478
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]azhman[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]20تا کشاورز بفرست.[quote][div][b]habib0935[/b][/div][div]سلام.من یک سوال دیگه داشتم.من یک ابادی با ذخایر گندم تسخیر کردم.حالا باید چی کار کنم که گندم بهم بده؟در کل حالا باید چی کارش کنم؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
آرمان برای 100% گفت[/div][/quote]
چطور میشه 100درصد از یه ابادی گرفت؟؟؟؟ حداکثر تولید منابع برای ابادی جفت 75 درصد هست
آرمان برای 100% گفت
آبادیهای گندم وگندم 100% گندم میدن
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]azhman[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]azhman[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]20تا کشاورز بفرست.[quote][div][b]habib0935[/b][/div][div]سلام.من یک سوال دیگه داشتم.من یک ابادی با ذخایر گندم تسخیر کردم.حالا باید چی کار کنم که گندم بهم بده؟در کل حالا باید چی کارش کنم؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
چطور میشه 100درصد از یه ابادی گرفت؟؟؟؟ حداکثر تولید منابع برای ابادی جفت 75 درصد هست[/div][/quote]
آرمان برای 100% گفت
میزان تاثیرگذاری آبادی ها بر تولیدات شهر:
پس از تسخیر یک آبادی و اعزام نیروهای متخصص مرتبط به آنجا، تولیدات شهر بازیکن تا سقف 75% بالا خواهد رفت. البته برخی آبادی ها دارای دو نوع منبع هستند و در این آبادی ها تولیدات شهر از هر نوع منبع به میزان 50% بالا می رود.
ایدی ریدکال 7626478
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]azhman[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]azhman[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]20تا کشاورز بفرست.[quote][div][b]habib0935[/b][/div][div]سلام.من یک سوال دیگه داشتم.من یک ابادی با ذخایر گندم تسخیر کردم.حالا باید چی کار کنم که گندم بهم بده؟در کل حالا باید چی کارش کنم؟[/div][/quote]
[/div][/quote]
چطور میشه 100درصد از یه ابادی گرفت؟؟؟؟ حداکثر تولید منابع برای ابادی جفت 75 درصد هست[/div][/quote]
آبادیهای گندم وگندم 100% گندم میدن[/div][/quote]
:?::?::?::?:
میزان تاثیرگذاری آبادی ها بر تولیدات شهر:
پس از تسخیر یک آبادی و اعزام نیروهای متخصص مرتبط به آنجا، تولیدات شهر بازیکن تا سقف 75% بالا خواهد رفت. البته برخی آبادی ها دارای دو نوع منبع هستند و در این آبادی ها تولیدات شهر از هر نوع منبع به میزان 50% بالا می رود.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.