سلام دوستان من برای حل مشکل ورود به اکانت را حل هایی پیشنهاد می کنم که شاید یکیشون کار ساز باشه
1. یه مرورگر جدید دانلود و نصب کنید من پایین لینک دانلود چند تا مرورگر رو می زارم
مرورگر تورچ http://www.dl.ir-dl.com/user13/August.2013/Torch.Browser.v25.0.0.4216.www.IR-DL.com.rar
گوگل کروم http://www.hamirayane.com/download/download_Google_Chrome/download/
فایر فاکس http://www.hamirayane.com/download/download_Firefox/download/
اپرا http://www.hamirayane.com/download/download_opera/download/
2. مرورگرتون رو رفرش کنید (torch://settings/clearBrowserData) عبارت داخل پرانتز رو کپی و در ادرس بار مرورگرتون پیست کنید بعد همه گزینه ها رو تیک بزنید و پاکشون کنید فقط به جای torch اسم مرورگرتون رو تایپ کنید
مثلا اگر گوگل کروم مرورگرتونه chrome
امیدوارم مشکلتون حل بشه
خودم پیشنهاد میدم از تورچ استفاده کنید
نظرسنجی
مشکل حل شد
راه های دیگری پیشنهاد بده
این مطلب در 1392/10/16 08:28:45 نوشته شده است و در 1392/10/19 22:54:37 ویرایش شده است .
http://gtabaza.mihanblog.com/
خواهشا سر بزنید
سلام دوستان من برای حل مشکل ورود به اکانت را حل هایی پیشنهاد می کنم که شاید یکیشون کار ساز باشه
1. یه مرورگر جدید دانلود و نصب کنید من پایین لینک دانلود چند تا مرورگر رو می زارم
مرورگر تورچ http://www.dl.ir-dl.com/user13/August.2013/Torch.Browser.v25.0.0.4216.www.IR-DL.com.rar
گوگل کروم http://www.hamirayane.com/download/download_Google_Chrome/download/
فایر فاکس http://www.hamirayane.com/download/download_Firefox/download/
اپرا http://www.hamirayane.com/download/download_opera/download/
2. مرورگرتون رو رفرش کنید (torch://settings/clearBrowserData) عبارت داخل پرانتز رو کپی و در ادرس بار مرورگرتون پیست کنید بعد همه گزینه ها رو تیک بزنید و پاکشون کنید فقط به جای torch اسم مرورگرتون رو تایپ کنید
مثلا اگر گوگل کروم مرورگرتونه chrome
امیدوارم مشکلتون حل بشه
خودم پیشنهاد میدم از تورچ استفاده کنید
مشکل ورود کاربران با یکی از این راه کارها معمولا برطرف می شود:
1- اگر از پروکسی خاصی استفاده می نمایید، آنرا غیر فعال نمایید و از اینترنت مستقیم استفاده نمایید.
2- حتما چک نمایید که در مرورگر شما گزینه Cookie فعال باشد.
3- حتما cache و cookie های مرورگر خودتان را یکبار خالی نمایید.
4- اگر روی مرورگرتان اکتنشنی دارید که کوکی های مرورگر را مدیریت و یا نظارت می کند، آنها را غیر فعال و یا تنظیم صحیح بفرمایید.
5- در مواردی هم دیده شده است که به دلیل تنظیمات اشتباه آنتی ویروس و یا فایروال کاربران، کوکی ها در مرورگر کاربر به درستی ثبت نمیشوند و به همین خاطر کاربران در لاگین به اشکال می خورند.
6- در ضمن برخی از کاربران شرکت های ارائه دهنده اینترنت مثل شاتل در روزهای گذشته به صورت مقطعی مشکل در باز کردن بازی داشتند که با پیگیری های ما با شرکت های شاتل و پارس آنلاین و . . . مشکل در حال برطرف شدن است و در بسیاری از نقاط برطرف شده است.
موفق و پیروز باشید
موفق و پیروز باشید
+ انجمن بازی: محلی برای همفکری روی مسائل فنی بازی.
+ راهنمای بازی: دفترچه راهنمای بازی.
+ وبلاگ بازی: همه رخ دادهای جدید در مورد بازی.
+ پشتیبانی: پیگیری سوالات و مشکلات خصوصی.
واحد پشتیبانی در تمام ایام سال بدون تعطیلی از ساعت 8:00 الی 20:00 پاسخگویی شما عزیزان هستند.
1- اگر از پروکسی خاصی استفاده می نمایید، آنرا غیر فعال نمایید و از اینترنت مستقیم استفاده نمایید.
4- اگر روی مرورگرتان اکتنشنی دارید که کوکی های مرورگر را مدیریت و یا نظارت می کند، آنها را غیر فعال و یا تنظیم صحیح بفرمایید.
5- در مواردی هم دیده شده است که به دلیل تنظیمات اشتباه آنتی ویروس و یا فایروال کاربران، کوکی ها در مرورگر کاربر به درستی ثبت نمیشوند و به همین خاطر کاربران در لاگین به اشکال می خورند.
6- در ضمن برخی از کاربران شرکت های ارائه دهنده اینترنت مثل شاتل در روزهای گذشته به صورت مقطعی مشکل در باز کردن بازی داشتند که با پیگیری های ما با شرکت های شاتل و پارس آنلاین و . . . مشکل در حال برطرف شدن است و در بسیاری از نقاط برطرف شده است.
موفق و پیروز باشید
آقا من میرم تو اکنتم بعد میام تو انجمن چون اسم اکانتم تو انجمن با سرورم فرق داره می ره هی تو اکنت دوستم.
یعنی نمی تونم هم زمان هم تو انجمن و هم تو بازی باشم
هعی،یه افرادی هستن بی جنبه
دیگه به دوست هم نمیشه اعتماد کرد
آقا من میرم تو اکنتم بعد میام تو انجمن چون اسم اکانتم تو انجمن با سرورم فرق داره می ره هی تو اکنت دوستم.
یعنی نمی تونم هم زمان هم تو انجمن و هم تو بازی باشم
موفق و پیروز باشید
خب واقعا این روش درسته که بیاین آی پی های خاص که اکثرا خارجی هستنو ببندین که دلیلشم واضحه برای جلوگیری از طرفندای نبرد افکاره که یه * نتونه دوتا آی پی داشته باشه که یکیشو برای مولتی و یکیشو برای اکانت اصلی استفاده کنه
ولی جالب اینه بیشتر آی پی های شرکت های خدمات دهی ایرانی رو اولش بستین در صورتی که هر شرکت خدمات دهی رنج ثابتی داره به فرض مثال شرکت خدمات دهی نت در تبریز 239.12.15.19 و همون شرکت در مشهد 238.18.13.18
یعنی فقط یه عدد فاصله داره رنج اصلیش یا همون عدد اول (( اگه یه شرکت خدمات دهی باشه ))
شرکتای دیگه هم به همین صورتن آی پی ها مشابه هستن مثل 181.15.18.122 ((که برا مخابرات مشهد هستش )) و 176.78.64.55 این رنج هم برای مخابرات شمال هستش فکر کنم
میبینین زیاد اختلاف ندارن و مشابه هست رنجشون (( عدد اول))
خیلی سخت بود جمع آوری اطلاعات تمام رنج های شرکت های خدمات دهی تو ایران ؟؟؟
دسترسی کاربرا رو خودتون بستین بعد درستش کردین میگین مشکل برطرف شد
جلوی طرفند نبرد افکارم نتونستین بگیرین آخرش یه سری پروکسی هارو بستین خب هزارتا پروکسی دیگه هست هزارتا برنامه تغییر آی پی هست که فقط رو موزیلا عمل میکنه مثل ماسک آی پی ... هاید آی پی... آی پی سوئیچر... سوپر هارد آی پی و غیره و ذالک که اگه درست پتچ بشه میشه با آی پی اصلی با گوگل کرم و با آی پی فیک با موزیلا آنلاین شد
هیچوقت به قضیه از ریشه نگاه نشد که مشکل ما افزونه ها و برنامه هایی هستن که رو موزیلا فایر فاکس عمل میکنن
اگه قرار باشه این مشکل حل بشه فقطو فقط باید سایت رو جوری برنامه نویسی کرد که کاربرا با مرورگر موزیلا نتونن آنلاین بشن
وگرنه کارایی که تیم پشتیبانی کرد با اینکه برای عدالت تو بازی بود ولی به نظر من که فقط وقت کاربرا رو کشت یه عذر خواهی خشکو خالی هم نشد از ملتی که چشممشون به دستای شما بود تا بتونن بازی کنن
کاری به مسئله شاتل یا پارس آنلاین ندارم چون از قبل مشکل داشت منظورم مشکلاتی که برای دسترسی عموم پیش اومده بود بود
با احترام
سگ نشو واسه هر استخونی حتی اگه شده بمیری از گشنگی
[quote][div][b]کارشناس بازی[/b][/div][div]مشکل ورود کاربران با یکی از این راه کارها معمولا برطرف می شود:
موفق و پیروز باشید
[/div][/quote]
خب واقعا این روش درسته که بیاین آی پی های خاص که اکثرا خارجی هستنو ببندین که دلیلشم واضحه برای جلوگیری از طرفندای نبرد افکاره که یه سیستم نتونه دوتا آی پی داشته باشه که یکیشو برای مولتی و یکیشو برای اکانت اصلی استفاده کنه
ولی جالب اینه بیشتر آی پی های شرکت های خدمات دهی ایرانی رو اولش بستین :shock: در صورتی که هر شرکت خدمات دهی رنج ثابتی داره :oops: به فرض مثال شرکت خدمات دهی نت در تبریز 239.12.15.19 و همون شرکت در مشهد 238.18.13.18
یعنی فقط یه عدد فاصله داره رنج اصلیش یا همون عدد اول (( اگه یه شرکت خدمات دهی باشه ))
شرکتای دیگه هم به همین صورتن آی پی ها مشابه هستن مثل 181.15.18.122 ((که برا مخابرات مشهد هستش )) و 176.78.64.55 این رنج هم برای مخابرات شمال هستش فکر کنم
میبینین زیاد اختلاف ندارن و مشابه هست رنجشون (( عدد اول))
خیلی سخت بود جمع آوری اطلاعات تمام رنج های شرکت های خدمات دهی تو ایران ؟؟؟
دسترسی کاربرا رو خودتون بستین بعد درستش کردین میگین مشکل برطرف شد :roll::|
جلوی طرفند نبرد افکارم نتونستین بگیرین آخرش :| یه سری پروکسی هارو بستین خب هزارتا پروکسی دیگه هست هزارتا برنامه تغییر آی پی هست که فقط رو موزیلا عمل میکنه مثل [b]ماسک آی پی ... هاید آی پی... آی پی سوئیچر... سوپر هارد آی پی و غیره و ذالک[/b] که اگه درست پتچ بشه میشه با آی پی اصلی با گوگل کرم و با آی پی فیک با موزیلا آنلاین شد
هیچوقت به قضیه از ریشه نگاه نشد که مشکل ما افزونه ها و برنامه هایی هستن که رو موزیلا فایر فاکس عمل میکنن
اگه قرار باشه این مشکل حل بشه فقطو فقط باید سایت رو جوری برنامه نویسی کرد که کاربرا با مرورگر موزیلا [b]نتونن[/b] آنلاین بشن
وگرنه کارایی که تیم پشتیبانی کرد با اینکه برای عدالت تو بازی بود ولی به نظر من که فقط وقت کاربرا رو کشت یه عذر خواهی خشکو خالی هم نشد از ملتی که چشممشون به دستای شما بود تا بتونن بازی کنن:ugeek:
کاری به مسئله شاتل یا پارس آنلاین ندارم چون از قبل مشکل داشت منظورم مشکلاتی که برای دسترسی عموم پیش اومده بود بود
با احترام ;)
ممنون داداشم من با کروم می رفتم یه دوروز نمی شد رفت تو اکانت مرکزی و .....
الان با لینکی که شما دادید تورچ رو نصب کردم و مشکلم حل ...
تشکر بابت زحمتی که کشیدین ...
ممنون داداشم من با کروم می رفتم یه دوروز نمی شد رفت تو اکانت مرکزی و .....
الان با لینکی که شما دادید تورچ رو نصب کردم و مشکلم حل ...
تشکر بابت زحمتی که کشیدین ...;)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.