اقا من واسه چند روز به یکی خیلی اتک می دادم ولی الان باهم دوست شدیم حالا من می خوام براش منابع بفرستم * نمی گذاره باید چی کار کنم
کار خاصی نمیتونی بکنی.
باید چند روز صبر کنی
arash_s
[quote][div][b]princeofdarkness[/b][/div][div]اقا من واسه چند روز به یکی خیلی اتک می دادم ولی الان باهم دوست شدیم حالا من می خوام براش منابع بفرستم سیستم نمی گذاره باید چی کار کنم:?:[/div][/quote]
کار خاصی نمیتونی بکنی.
باید چند روز صبر کنی
اقا من واسه چند روز به یکی خیلی اتک می دادم ولی الان باهم دوست شدیم حالا من می خوام براش منابع بفرستم * نمی گذاره باید چی کار کنم
خوب اکانت هر دوتا شما با یک ساخته شده
این مطلب در 1392/10/09 09:57:53 نوشته شده است و در 1392/10/09 09:58:05 ویرایش شده است .
حمله:twisted
[quote][div][b]princeofdarkness[/b][/div][div]اقا من واسه چند روز به یکی خیلی اتک می دادم ولی الان باهم دوست شدیم حالا من می خوام براش منابع بفرستم سیستم نمی گذاره باید چی کار کنم:?:[/div][/quote]
یعنی چی؟
بخاطر سیس تم ضد مولتیه.چون اول ازش غارت کرده بود الان نمیتونه منابع براش بفرسته.
این مطلب در 1392/10/09 10:21:02 نوشته شده است و در 1392/10/09 10:21:19 ویرایش شده است .
arash_s
[quote][div][b]امیر خطری[/b][/div][div][quote][div][b]princeofdarkness[/b][/div][div]اقا من واسه چند روز به یکی خیلی اتک می دادم ولی الان باهم دوست شدیم حالا من می خوام براش منابع بفرستم سیستم نمی گذاره باید چی کار کنم:?:[/div][/quote]
[/div][/quote]
یعنی چی؟
بخاطر سیس تم ضد مولتیه.چون اول ازش غارت کرده بود الان نمیتونه منابع براش بفرسته.
کار خاصی نمیتونی بکنی.
باید چند روز صبر کنی
میتونه غارتت کنه.
[quote][div][b]sarsabz123[/b][/div][div][quote][div][b]princeofdarkness[/b][/div][div]اقا من واسه چند روز به یکی خیلی اتک می دادم ولی الان باهم دوست شدیم حالا من می خوام براش منابع بفرستم سیستم نمی گذاره باید چی کار کنم:?:[/div][/quote]
کار خاصی نمیتونی بکنی.
باید چند روز صبر کنی[/div][/quote]
میتونه غارتت کنه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.