به علت آلودگی هوافردامورخ1392/10/8تمام مدارس مقاطع مهدکودک.آمادگی.دبستان وراهنمایی دراستان اصفهان تعطیل می باشد........هوراااااااااااااااااا
درد دارد!
کسی تنهایت بگذارد
که با جرم با او بودن
همه تنهایت گذاشتند!
به علت آلودگی هوافردامورخ1392/10/8تمام مدارس مقاطع مهدکودک.آمادگی.دبستان وراهنمایی دراستان اصفهان تعطیل می باشد........هوراااااااااااااااااا:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
به علت آلودگی هوافردامورخ1392/10/8تمام مدارس مقاطع مهدکودک.آمادگی.دبستان وراهنمایی دراستان اصفهان تعطیل می باشد........هوراااااااااااااااااا
فک کردم تهرانه
بروبخواب فردابایدبری مدرسه.........
حاجی تو جوونی ریه هات مثل یه مردی که داره 20 سال سیگار میکشه بشه اون موقع هم اینطوری خوشحال میشی؟عایا؟البته خدانکنه ها
ولی وظعیت من الان همینه ریه هام خس خس میکنه
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div][quote][div][b]گوگوریو1380[/b][/div][div][quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div]به علت آلودگی هوافردامورخ1392/10/8تمام مدارس مقاطع مهدکودک.آمادگی.دبستان وراهنمایی دراستان اصفهان تعطیل می باشد........هوراااااااااااااااااا:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
:evil::evil::evil:فک کردم تهرانه[/div][/quote]
بروبخواب فردابایدبری مدرسه.........[/div][/quote]
حاجی تو جوونی ریه هات مثل یه مردی که داره 20 سال سیگار میکشه بشه اون موقع هم اینطوری خوشحال میشی؟عایا؟البته خدانکنه ها
ولی وظعیت من الان همینه ریه هام خس خس میکنه :oops:
ما دبیرستانی ها و دانشگاهی ها هیچ وقت ادم حساب نمیشیم
خب هوا واسه ما همم الودست
البته ما که اصفهان نیستیم
[quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div]به علت آلودگی هوافردامورخ1392/10/8تمام مدارس مقاطع مهدکودک.آمادگی.دبستان وراهنمایی دراستان اصفهان تعطیل می باشد........هوراااااااااااااااااا:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
ما دبیرستانی ها و دانشگاهی ها هیچ وقت ادم حساب نمیشیم:cry:
خب هوا واسه ما همم الودست:geek:
البته ما که اصفهان نیستیم
هورااااااااااااااااا
.
[quote][div][b]mohammad31[/b][/div][div]به علت آلودگی هوافردامورخ1392/10/8تمام مدارس مقاطع مهدکودک.آمادگی.دبستان وراهنمایی دراستان اصفهان تعطیل می باشد........هوراااااااااااااااااا:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
هورااااااااااااااااا:|:|
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.