سلام
من واسه یکی قهرمان واسه محافظت از شهرش فرستادم حالا که میخوام برش گردونم * میگه لطفا یک تعداد معتبر ذکر کنید...
چی کار کنم؟؟؟؟ راهنمایی کنید ممنون میشم
فیزیک خیلی آسونتر میشد ، اگه به جای سیب،خود درخت رو نیوتن افتاده بود...................................................!
سلام
من واسه یکی قهرمان واسه محافظت از شهرش فرستادم حالا که میخوام برش گردونم سیستم میگه لطفا یک تعداد معتبر ذکر کنید...
سلام
من واسه یکی قهرمان واسه محافظت از شهرش فرستادم حالا که میخوام برش گردونم * میگه لطفا یک تعداد معتبر ذکر کنید...
داداش یه سرباز بفرست به همون شهری که قهرمان محافظ دادی.وقتی رسید قهرمان و سرباز رو با هم انتخاب کن برمیگردن
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]تیکال_24[/b][/div][div]سلام
من واسه یکی قهرمان واسه محافظت از شهرش فرستادم حالا که میخوام برش گردونم سیستم میگه لطفا یک تعداد معتبر ذکر کنید...
چی کار کنم؟؟؟؟ راهنمایی کنید ممنون میشم[/div][/quote]
داداش یه سرباز بفرست به همون شهری که قهرمان محافظ دادی.وقتی رسید قهرمان و سرباز رو با هم انتخاب کن برمیگردن
سلام
مرسی داداش همونطوری بود
فیزیک خیلی آسونتر میشد ، اگه به جای سیب،خود درخت رو نیوتن افتاده بود...................................................!
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]تیکال_24[/b][/div][div]سلام
چی کار کنم؟؟؟؟ راهنمایی کنید ممنون میشم[/div][/quote]
داداش یه سرباز بفرست به همون شهری که قهرمان محافظ دادی.وقتی رسید قهرمان و سرباز رو با هم انتخاب کن برمیگردن[/div][/quote]
مرسی داداش همونطوری بود
من تاحالا با این مشکل برنخوردم ولی فکرکنم باید قهرمانتو به همراه یک سری ازسربازات برگردونی
مرسی داداش همونطوری بود
[quote][div][b]mopm[/b][/div][div]من تاحالا با این مشکل برنخوردم ولی فکرکنم باید قهرمانتو به همراه یک سری ازسربازات برگردونی[/div][/quote]
مرسی داداش همونطوری بود
25 تا فرستاده بودم نمیتونستم برش گردونم
نامردا نافرمانی میکردن
البته بیشترش رو تو قلعه خودم نگه داشته بودما
25 تا قهرمان؟پولدار هستید دیگه.من اون زمان که بازی میکردم جون میدادم تا یکی بسازم.
[quote][div][b]تیکال_24[/b][/div][div]25 تا فرستاده بودم نمیتونستم برش گردونم:D
نامردا نافرمانی میکردن
البته بیشترش رو تو قلعه خودم نگه داشته بودما[/div][/quote]
25 تا قهرمان؟پولدار هستید دیگه.من اون زمان که بازی میکردم جون میدادم تا یکی بسازم.
25 تا فرستاده بودم نمیتونستم برش گردونم
نامردا نافرمانی میکردن
البته بیشترش رو تو قلعه خودم نگه داشته بودما
چیه مگه؟؟
من با امتیاز هوش 46 ساختم سرور 9
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]تیکال_24[/b][/div][div]25 تا فرستاده بودم نمیتونستم برش گردونم:D
نامردا نافرمانی میکردن
البته بیشترش رو تو قلعه خودم نگه داشته بودما[/div][/quote]
25 تا قهرمان؟پولدار هستید دیگه.من اون زمان که بازی میکردم جون میدادم تا یکی بسازم.[/div][/quote]
:mrgreen: چیه مگه؟؟
من با امتیاز هوش 46 ساختم سرور 9
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.