داداش خیلی بیشتر از این حرفا.
فقط اگه قهرمان دفاعی سطح بالا داشته باشی میتونی ازش دفاع کنی.ده پونزده تا قهرمان سطح 1000 شایدم بیشتر.چون یجورایی کل بزرگای سرور میرسزن سرت.حتی کوچیکا هم نیرو میفرستن.
پس بریم * بازی کنیم اینجا بچه پولدارا میریزن سرمون میبرنش
چـی بـگم...!
فــقــط جــعــفر
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]داداش خیلی بیشتر از این حرفا.
فقط اگه قهرمان دفاعی سطح بالا داشته باشی میتونی ازش دفاع کنی.ده پونزده تا قهرمان سطح 1000 شایدم بیشتر.چون یجورایی کل بزرگای سرور میرسزن سرت.حتی کوچیکا هم نیرو میفرستن.[/div][/quote]
پس بریم تراوین بازی کنیم اینجا بچه پولدارا میریزن سرمون میبرنش
ما امید به کسب کتیبه نداریم یه صندوقچه هم بزنیم کافیه فقط میخواستم بدونم این کله گنده ها چیحوری کتیبه رو با اون قانون های سخت از گینگیز ها میزنن و در برابر بقیه کله گنده ها ازش دفاع میکنن اینجا فکر کنم بدون سکه باید هیولا باشی تا کتیبه بزنی
چـی بـگم...!
فــقــط جــعــفر
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]تو کدوم سرور امید داری کتیبه بگیری؟[/div][/quote]
ما امید به کسب کتیبه نداریم یه صندوقچه هم بزنیم کافیه فقط میخواستم بدونم این کله گنده ها چیحوری کتیبه رو با اون قانون های سخت از گینگیز ها میزنن و در برابر بقیه کله گنده ها ازش دفاع میکنن اینجا فکر کنم بدون سکه باید هیولا باشی تا کتیبه بزنی
بدون سکه خیلی خوب بازی کنی یه کلید و صندوقچه میتونی آرشیو کنی.یا یه کلید طلایی تسخیر .
خیلیا کلید طلایی رو میخوان زود میگیرن ازت.
بابا ما به تسخیرش هم راضی هستی ما به کلید نقره ای هم راضی هستیم تا الان که بازی کردم فهمیدم که بهترین راه برای در اوردن یه چیزی تو این بازی فروختن اکانت هست همین
چـی بـگم...!
فــقــط جــعــفر
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]بدون سکه خیلی خوب بازی کنی یه کلید و صندوقچه میتونی آرشیو کنی.یا یه کلید طلایی تسخیر .
خیلیا کلید طلایی رو میخوان زود میگیرن ازت.[/div][/quote]
بابا ما به تسخیرش هم راضی هستی ما به کلید نقره ای هم راضی هستیم تا الان که بازی کردم فهمیدم که بهترین راه برای در اوردن یه چیزی تو این بازی فروختن اکانت هست همین
اشتباه نکن اگه به اندازه کافی سرباز داری نفروشش.حدود 500000تا.اگه زیر 500000 تاس بفروش.البته سطح 20 و 70 80 درصدش هم باید هجومی باشه تا راحت یه کلید طلایی بگیری
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
اشتباه نکن اگه به اندازه کافی سرباز داری نفروشش.حدود 500000تا.اگه زیر 500000 تاس بفروش.البته سطح 20 و 70 80 درصدش هم باید هجومی باشه تا راحت یه کلید طلایی بگیری
نه بابا اگه تا الان نمرده بودن 1000000 تا داشتم اما همشون تو یه جنگ بزرگ مردن و 100000 تا بیشتر ندارم
چـی بـگم...!
فــقــط جــعــفر
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]اشتباه نکن اگه به اندازه کافی سرباز داری نفروشش.حدود 500000تا.اگه زیر 500000 تاس بفروش.البته سطح 20 و 70 80 درصدش هم باید هجومی باشه تا راحت یه کلید طلایی بگیری[/div][/quote]
نه بابا اگه تا الان نمرده بودن 1000000 تا داشتم اما همشون تو یه جنگ بزرگ مردن و 100000 تا بیشتر ندارم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.