اقا این چه وضعشه من قبلا به هر ابادی هر چندتا متخصص که میخخواستم میفرستادم اما الان بیشتر از 22تا نمیتونم بفرستم .
بجای اینکه مسولان محترم امکانات رو افزایش بدن برعکس دارن محدود میکنن.(سرور 17)
اقا این چه وضعشه من قبلا به هر ابادی هر چندتا متخصص که میخخواستم میفرستادم اما الان بیشتر از 22تا نمیتونم بفرستم .
بجای اینکه مسولان محترم امکانات رو افزایش بدن برعکس دارن محدود میکنن.(سرور 17)
دوست عزیزم در تأیید جواب آرمان خان عزیز باید این چند نکته رو اضافه کنم
1: آبادی با 1 نوع از ذخایر حداکثر 75% تولیدات همون منبع رو افزایش میده به عنوان مثال برای بهره برداری حداکثری(75%) از آبادی سنگ باید 15 معمار به آبادی اعزام کنی یا 5 معار به همراه 10 منجم (البته این فورمول دقیقأ برای 75% افزایش تولید به کار میره )
و برای آبادی هایی با 2 نوع از ذخایر که حداکثر 50% از هر نوع منبع رو افزایش میده که در مجموع افزایش 100% از منابع شهر رو به همراه داره هم میتونید از این فورمول استفاده کنی
مثال: اعزام متخصص برای آبادی با ذخایر گندم و آهن 10 کشاورز به همراه 10 صنعتگر یا 5کشاورز به همراه 5 صنعتگر و 5 منجم که دقیق ترین نوع اعزام متخصص به آبادی هاست.
مثال : اعزام 3 کشاورز به همراه 3 صنعتگر و 12 منجم هم حداکثر (50%) از هر منبع رو بهتون میده ولی 1درصد از نیروی تولید متخصص هاتون هدر میره چون 51% متخصص کار میکنه ولی شما حداکثر 50 % افزایش تولید دارید ( این مثال آخر رو فقط برای این زدم که دوستان عزیز بدونن که میتونن از فورمول هایی با دقت کمتر هم استفاده کنن)
توی 5 تا چیز هرگز نکن ادعا ... توی عرق و موتور و زن و بنگ و دعوا
دوست عزیزم در تأیید جواب آرمان خان عزیز باید این چند نکته رو اضافه کنم
1: آبادی با 1 نوع از ذخایر حداکثر 75% تولیدات همون منبع رو افزایش میده به عنوان مثال برای بهره برداری حداکثری(75%) از آبادی سنگ باید 15 معمار به آبادی اعزام کنی یا 5 معار به همراه 10 منجم (البته این فورمول دقیقأ برای 75% افزایش تولید به کار میره )
و برای آبادی هایی با 2 نوع از ذخایر که حداکثر 50% از هر نوع منبع رو افزایش میده که در مجموع افزایش 100% از منابع شهر رو به همراه داره هم میتونید از این فورمول استفاده کنی
مثال: اعزام متخصص برای آبادی با ذخایر گندم و آهن 10 کشاورز به همراه 10 صنعتگر یا 5کشاورز به همراه 5 صنعتگر و 5 منجم که دقیق ترین نوع اعزام متخصص به آبادی هاست.
مثال : اعزام 3 کشاورز به همراه 3 صنعتگر و 12 منجم هم حداکثر (50%) از هر منبع رو بهتون میده ولی 1درصد از نیروی تولید متخصص هاتون هدر میره چون 51% متخصص کار میکنه ولی شما حداکثر 50 % افزایش تولید دارید ( این مثال آخر رو فقط برای این زدم که دوستان عزیز بدونن که میتونن از فورمول هایی با دقت کمتر هم استفاده کنن):!:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.