بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mopm[/b][/div][div][quote][div][b]gazmeh13[/b][/div][div]چی رو دانلود کنی این دادم بری به ادرس بخونی[/div][/quote]
بعد ازدانلود چی کار بایدکرد؟[/div][/quote]
داداش گیر دادی به دانلودا لینک رو باز کن:|
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mopm[/b][/div][div][quote][div][b]gazmeh13[/b][/div][div]چی رو دانلود کنی این دادم بری به ادرس بخونی[/div][/quote]
داداش گیر دادی به دانلودا لینک رو باز کن:|[/div][/quote]
من دانلود کردم نرم افزارو حالا باید چی کنم!؟:?:
فکر کنم رفته این نرم افزار اسپمر آدرس یاب که گزمه توی امضاش گذاشته رو دانلود کرده
inera@att.net
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mopm[/b][/div][div][quote][div][b]gazmeh13[/b][/div][div]چی رو دانلود کنی این دادم بری به ادرس بخونی[/div][/quote]
فکر کنم رفته این نرم افزار اسپمر آدرس یاب که گزمه توی امضاش گذاشته رو دانلود کرده :lol:
فکرکنم اشتباهی اونی روکه توی اضاته دانلود کردم
رفتم داخل اون درسته ولی چیزی برای دانلود نبود
بلد نیستم
[quote][div][b]gazmeh13[/b][/div][div][quote][div][b]mopm[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]mopm[/b][/div][div][quote][div][b]gazmeh13[/b][/div][div]چی رو دانلود کنی این دادم بری به ادرس بخونی[/div][/quote]
من دانلود کردم نرم افزارو حالا باید چی کنم!؟:?:[/div][/quote]
کدوم نرم افزار :shock:[/div][/quote]
فکرکنم اشتباهی اونی روکه توی اضاته دانلود کردم
رفتم داخل اون درسته ولی چیزی برای دانلود نبود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.