اقا حسین شما هم تو سرور 10 بازی می کنی
یا 50 50 ست
اصلا بازی نمیکنم
برای چی
شما که گقتی 50 50 ست
حتما شما هم گرفتار کنکور و درسید ( حق می دم به شما)
تا اطلاع ثانوی محراب اینجاس
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]اقا حسین شما هم تو سرور 10 بازی می کنی
یا 50 50 ست [/div][/quote]
اصلا بازی نمیکنم[/div][/quote]
برای چی
شما که گقتی 50 50 ست
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]کنکورو اقا حسین 2 سال پیش داده;)
منم میام تو اتحاد 8-)
[/div][/quote]
پس علت اینکه بازی نمی کنه چیه البته در سرور 10
یا 50 50 ست
اصلا بازی نمیکنم
برای چی
شما که گقتی 50 50 ست
نه عزیز من 2 سال پیش کنکور دادم درسم هم که میخونم فعلا دوالم بازی میکنه من نیستم پای *
دلیل بازی نکردنم هم گفتم بچه بازی شدنشه
این مطلب در 1391/10/10 23:43:10 نوشته شده است و در 1391/10/10 23:43:37 ویرایش شده است .
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]اقا حسین شما هم تو سرور 10 بازی می کنی
برای چی
شما که گقتی 50 50 ست
حتما شما هم گرفتار کنکور و درسید ( حق می دم به شما)[/div][/quote]
نه عزیز من 2 سال پیش کنکور دادم درسم هم که میخونم فعلا دوالم بازی میکنه من نیستم پای سیستم
اوکی ولی داداش حسین بیا . اگه تو نباشی بیشتر بچه بازی میشه . قبول دارم یه مشت آدم بی فرهنگ فقط برای تلف کردن وقتشون بازی میکنن . البته بلا نسبت داداش های گلم
hossein shabani
hadi fatemipor
hossein shabani
hadi fatemipor
یا 50 50 ست
اصلا بازی نمیکنم
برای چی
شما که گقتی 50 50 ست
نه عزیز من 2 سال پیش کنکور دادم درسم هم که میخونم فعلا دوالم بازی میکنه من نیستم پای *
سرور 8 بیا بالا ........
اوکی ولی داداش حسین بیا . اگه تو نباشی بیشتر بچه بازی میشه . قبول دارم یه مشت آدم بی فرهنگ فقط برای تلف کردن وقتشون بازی میکنن . البته بلا نسبت داداش های گلم [quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]اقا حسین شما هم تو سرور 10 بازی می کنی
برای چی
شما که گقتی 50 50 ست
نه عزیز من 2 سال پیش کنکور دادم درسم هم که میخونم فعلا دوالم بازی میکنه من نیستم پای سیستم
دلیل بازی نکردنم هم گفتم بچه بازی شدنشه [/div][/quote]
بچه ها اسم اتحاد رو میزارم گرشاسب . دوستمون گفت اصیل ایرانی منم یه اسم جالب انتخاب کردم .
یادتون باشه گرشاسب
amin safari
اوکی ولی داداش حسین بیا . اگه تو نباشی بیشتر بچه بازی میشه . قبول دارم یه مشت آدم بی فرهنگ فقط برای تلف کردن وقتشون بازی میکنن . البته بلا نسبت داداش های گلم
hossein shabani
hadi fatemipor
hossein shabani
hadi fatemipor
یا 50 50 ست
اصلا بازی نمیکنم
برای چی
شما که گقتی 50 50 ست
سرور 8 بیا بالا ........
بچه ها اسم اتحاد رو میزارم گرشاسب . دوستمون گفت اصیل ایرانی منم یه اسم جالب انتخاب کردم .
یادتون باشه گرشاسب [quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]اوکی ولی داداش حسین بیا . اگه تو نباشی بیشتر بچه بازی میشه . قبول دارم یه مشت آدم بی فرهنگ فقط برای تلف کردن وقتشون بازی میکنن . البته بلا نسبت داداش های گلم [quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]اقا حسین شما هم تو سرور 10 بازی می کنی
برای چی
شما که گقتی 50 50 ست
دلیل بازی نکردنم هم گفتم بچه بازی شدنشه [/div][/quote]
[/div][/quote]
نه همون گرشاسب تغییرشم نمیدم . حالا یا فارسی مینویسم یا انگلیسی
omidchek
منم هستم اسمش رو بذار king of kings
سرور 8 بیا بالا ........
نه همون گرشاسب تغییرشم نمیدم . حالا یا فارسی مینویسم یا انگلیسی [quote][div][b]omidchek[/b][/div][div]منم هستم اسمش رو بذار king of kings
[/div][/quote]
بچه ها بعد وارد شدن تو بازی و جمع شدن اتحاد نام اتحاد رو نظر سنجی میکنیم .
amin safari
omidchek
این مطلب در 1391/10/11 12:39:09 نوشته شده است و در 1391/10/11 13:03:46 ویرایش شده است .
سرور 8 بیا بالا ........
بچه ها بعد وارد شدن تو بازی و جمع شدن اتحاد نام اتحاد رو نظر سنجی میکنیم .[quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]نه همون گرشاسب تغییرشم نمیدم . حالا یا فارسی مینویسم یا انگلیسی [quote][div][b]omidchek[/b][/div][div]منم هستم اسمش رو بذار king of kings
[/div][/quote]
[/div][/quote]
دوستای گلم که بهم پیام خصوصی دادن تو پست اعلام آمادگی کنن تا آمار رو بفهمیم .
amin safari
بچه ها بعد وارد شدن تو بازی و جمع شدن اتحاد نام اتحاد رو نظر سنجی میکنیم .
amin safari
omidchek
سرور 8 بیا بالا ........
دوستای گلم که بهم پیام خصوصی دادن تو پست اعلام آمادگی کنن تا آمار رو بفهمیم .[quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]بچه ها بعد وارد شدن تو بازی و جمع شدن اتحاد نام اتحاد رو نظر سنجی میکنیم .[quote][div][b]amin safari[/b][/div][div]نه همون گرشاسب تغییرشم نمیدم . حالا یا فارسی مینویسم یا انگلیسی [quote][div][b]omidchek[/b][/div][div]منم هستم اسمش رو بذار king of kings
[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.